fbpx

PINteressante pre-order actie!

In verband met alle ‘Shadow and Bone‘ Netflix-ontwikkelingen (Leigh Bardugo schreef zelf mee aan het script en hield een nauwkeurig oog in het zeil om te zien of alles volgens haar wensen verliep) hebben we er een jaar langer op moeten wachten – maar dat wordt volledig beloond… Het langverwachte slot van de Nikolai Lantsov-duologie komt eraan!

Het oordeel van de wolf gaat verder waar De verminkte koning stopt en direct vanaf de eerste pagina word je weer de Grishaverse ingezogen. De eerste hoofdstukken zitten vol beloften van coups, geplande invallen en landverraders en de rest van het boek stelt zeker niet teleur. Een echt fantasy-meesterwerk.

Maar er is meer… als je Het oordeel van de wolf bestelt voor verschijning en het bonnetje naar ons opstuurt, krijg je van ons een exclusieve Grisha-pin!

Zo gaat de te gekke pin eruit zien.

Ontvang gratis de exclusieve pin

De wolven cirkelen rond en een jonge koning komt voor zijn grootste uitdaging ooit te staan. Koning. Generaal. Spion. Samen moeten ze een manier vinden om een toekomst te smeden in de duisternis. Of toekijken hoe een natie valt. Draag deze gave en unieke pin terwijl je de explosieve finale van de Nikolai Lantsov-duologie leest.

Meedoen is ontzettend makkelijk:

  1. Pre-order het boek in je favoriete (online) boekhandel
  2. Mail ons een foto/scan/pdf van de bon naar info@blossombooks.nl. Vergeet niet om je adres hierbij te vermelden, anders kunnen we de pin niet naar je opsturen.
  3. Zodra het boek verschenen is sturen wij de pin naar je op. Het boek krijg je van de (online) boekhandel!

That’s it!

De kleine lettertjes:

Meedoen kan tot en met 1 dag voor het verschijnen (namelijk t/m 22 juni). Maar let op: er is een beperkt aantal pins beschikbaar, dus hoe eerder je mailt, hoe meer kans je maakt.
Je kan alleen een pin aanvragen als je de Nederlandstalige versie van het boek hebt besteld.

Foto van shadowandbone op Instagram

Nog maar 9 dagen...

Intussen tellen wij vol spanning verder af naar volgende week vrijdag 23 april, want dan komt eindelijk de Netflix-serie Shadow and Bone uit.

Ben jij er al klaar voor? Of wil je je nog héél snel even inlezen?

  • Hier kom je erachter in welke volgorde je de serie best leest.
  • Alles wat je moet weten over de Grishaverse vind je hier.
  • Benieuwd naar wat die (quasi-)Russische woorden betekenen? We hebben een verklarende woordenlijst voor je gemaakt!
  • Een (online) Grisha-feest organiseren met je bookbuddies? Hier geven we je tips.
  • Wist je al dat we dit jaar tien Grisha-ambassadeurs hebben? Je leest er hier meer over.