fbpx

We proudly present… onze Grisha-ambassadeurs!

Vorige maand lieten we weten dat we op zoek waren naar tien Grisha-ambassadeurs die ons zouden helpen Leigh Bardugo‘s Grishaverse te promoten. We kregen wel 45 aanmeldingen binnen en even leek het onmogelijk om een keuze te maken, maar het is gelukt!

We hebben elke reactie gelezen en beoordeeld en hebben er zelfs ’s nachts over wakker gelegen. Het was ZO ontzettend moeilijk om uit al die leuke mailtjes maar tien te kiezen. Iedereen was helemaal in de ban van Leigh Bardugo’s Grishaverse en de aankomende Netflix-serie. We hebben zulke leuke verhalen gelezen waar het enthousiasme vanaf droop.

Toch konden we (helaas) niet iedereen blij maken. Natuurlijk hadden we graag alle aanmeldingen gekozen, dat is hoe moeilijk het was, maar dat kon jammer genoeg niet.

We zijn heel erg trots dat we jullie voor mogen stellen aan de officiële Grisha-ambassadeurs: Nathalie, Natasha, Anouk, Fien, Michèle, Lieze, Lisa, Rani, Daphne en Katja!!!

Hun mails waren het origineelst, overtuigends en het meest bijzonder. Gefeliciteerd! We hebben er superveel zin in om samen met jullie de Grishaverse te promoten!

Nogmaals hartelijk dank allemaal voor jullie enthousiasme en veel plezier met Shadow & Bone op Netflix. Nog maar 15 nachtjes slapen.

Psst… er komt trouwens een pre-order actie aan voor Het oordeel van de wolf. Hou de socials in de gaten, want dit wordt amazing.