fbpx

Deze boeken verschijnen in februari 2021

Het is alweer bijna februari, en dat betekent: nieuwe boeken! Houd je vast, want in februari kun je boeken verwachten waar je vol spanning op hebt gewacht. Er komen twee nieuwe titels aan, plus een herdruk van een titel waar wij nog helemaal verliefd op zijn!

De hemel begint bij je voeten (paperback)

Op 4 februari komt er een paperback van De hemel begint bij je voeten van Jandy Nelson! Dit boek van dezelfde auteur als Ik geef je de zon gaat over rouw, familie en liefde. 

Lennie Walker is zeventien, brengt haar tijd het liefst door met een boek en laat poëzie achter voor toevallige voorbijgangers. Als haar temperamentvolle zus Bailey plotseling overlijdt, komt ze er alleen voor te staan. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er opeens twee jongens die haar aandacht vragen – ondanks haar niet-bestaande voorgeschiedenis met de liefde.

Toby was het vriendje van Bailey, en Lennie en hij lijken als enige elkaars verdriet écht te begrijpen. Als Lennie in zijn ogen kijkt, kan ze haar zus soms weer zien. Joe is nieuw, komt uit Parijs en heeft een magische grijns en een ongelooflijk muzikaal talent. Voor Lennie zijn de jongens als de zon en de maan: bij de een vergeet ze haar verdriet, maar alleen de ander kan haar troosten. Alleen weet ze ook dat als de zon en de maan botsen, de hele wereld explodeert.

Wil je deze paperback van €12,99 alvast pre-orderen? Ga dan hierheen!

De Raven

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat… Op 18 februari verschijnt De Raven van Kass Morgan en Danielle Paige! Ben jij helemaal dol op heksen en geheime verenigingen? Dan wil je dit boek echt lezen!

Wanneer Vivi Devereaux en Scarlett Winter gaan studeren aan de universiteit van Westerly, sluiten ze zich aan bij de ultra-exclusieve studentensociëteit Kappa Rho Nu. Kappa Rho Nu lijkt een sociëteit als alle andere, maar niets is minder waar. De ambitieuze, invloedrijke leden zijn heksen en ze noemen zichzelf de Raven.

Scarlett weet al haar hele leven dat ze een heks is. Ze moet en zal de nieuwe voorzitter van de sociëteit worden, net als haar moeder vroeger – maar Scarlett heeft een geheim dat haar ondergang kan betekenen.

Vivi wist tot voor kort niet eens dat heksen bestaan. Wanneer ze toegelaten wordt tot de universiteit, grijpt ze de kans om haar oude leven achter te laten en zichzelf als Raaf opnieuw uit te vinden.

Als een vijand uit het verleden van de Raven terugkeert, moeten Scarlett en Vivi ondanks een groeiende rivaliteit met elkaar samenwerken om te voorkomen dat de Raven ten onder gaan.

Benieuwd? Pre-order het boek hier!

Boek der heiligen

Grisha-fans opgelet: het Boek der heiligen van Leigh Bardugo verschijnt op 26 februari! Verheug jij je al helemaal op de Shadow & Bone-serie op Netflix? Bereid je alvast voor met deze mythes en legendes uit Ravka!

Wat doe je als in de wereld die jij geschapen hebt een bepaald boek als een soort bijbel op íéders nachtkastje ligt, en die wereld vervolgens tot leven komt in een Netflix-serie? Als je Leigh Bardugo heet, dan schrijf je dat boek vervolgens zelf en maak je er samen met je team zo’n mooie uitgave van dat hij in de serie gebruikt kan worden.

Boek der heiligen is dat boek. Al in Schim en schaduw gebruikt Alina het boek als een leidraad bij haar queeste om informatie op te zoeken over mythes rondom oude heiligen, en het boek blijft daarna in de hele serie terugkomen. Nu kun je het boek zelf in handen houden en meelezen met de personages van je lievelingsserie.

Pre-order het boek hier.