fbpx

BBBookstagram 2022 prijsuitreiking!

De #BBBookstagram van 2022 is alweer voorbij! Hoe snel de tijd gaat wanneer je het naar je zin hebt… We vonden het onwijs leuk om te zien hoe enthousiast jullie weer hebben meegedaan. De mooiste en creatiefste foto’s en filmpjes hebben we zien verschijnen. Over die posts gesproken; die maakten jullie natuurlijk niet voor niks. Het is hoog tijd om de winnaars bekend te gaan maken!

Voordat we overgaan op de prijsuitreiking, herinner ik je graag nog even aan de fantastische prijzen die we dit jaar vergeven:

  • Onder alle actieve deelnemers verloten we een spreadthebooklove-cadeaubon ter waarde van 30 euro én een meet-en-greet met een buitenlandse YA-auteur. Dit najaar komen er namelijk drie (!) YA – auteurs naar Nederland. Wie dat zijn, mogen we nog niet zeggen. Zodra de namen bekend zijn, zullen we jullie dat hier ook laten weten. De winnaar mag zelf kiezen welke van deze drie auteurs die wil ontmoeten!
  • De maker van de mooiste foto/video én de maker van de meest creatieve foto/video krijgen een boek naar keuze opgestuurd met wat exclusieve boekenleggers.

Mag ik dan nu een daverend applaus voor onze winnaars:

@eressea_books wint de prijs voor actieve deelnemer

@brittleest maakte de mooiste foto

@acourtofimagination én @thequeenofgeek creëerden samen de creatiefste foto

Gefeliciteerd! Sturen jullie een mailtje naar marketing@blossombooks.nl met je adresgegevens? De winnaars van de mooiste en creatiefste foto’s mogen ook vermelden welk boek ze graag willen hebben.

We willen alle deelnemers graag bedanken voor de fantastische afgelopen maand. Bedankt voor het meedoen en wie weet… Tot volgend jaar?