fbpx

Insturen van manuscripten

Heb jij een Young Adult-boek geschreven dat je eventueel graag bij Blossom Books uitgegeven zou willen zien? Dan kun je de eerste drie hoofdstukken per mail naar info[at]blossombooks.nl sturen. Bij interesse zullen we contact met je opnemen en je vragen het hele manuscript op te sturen. Bij Blossom Books worden alleen boeken uitgegeven voor jongeren vanaf 14 jaar. Wij nemen alleen Nederlandstalige digitale manuscripten aan die via de mail zijn gestuurd. 

Als je je manuscript opstuurt, vinden we het fijn als je daarbij een synopsis meestuurt. Daarin staat een korte inhoud en plot en een introductie van de personages. Verder ontvangen wij graag een begeleidende mail met een korte persoonlijke omschrijving van jezelf, waarbij je je naam, adres en e-mailadres vermeldt.

Zodra wij je manuscript hebben ontvangen, mailen een ontvangstbevestiging. Je manuscript wordt vervolgens vrijblijvend bekeken door één van onze redacteuren. Na de beoordeling krijg je altijd een reactie van ons. Over deze beoordeling kan niet worden gecorrespondeerd. Ook telefonisch zullen wij niet ingaan op de beoordeling.

De responstijd is momenteel omstreeks zes maanden.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.