fbpx

Deze boeken verschijnen in februari

In februari komt er een nieuwe toevoeging aan onze thriller-lijn, namelijk Toen de maskers kwamen. De exacte datum is nog niet bekend maar dat laten we natuurlijk zo snel mogelijk aan jullie weten!

Ook hebben we deze maand een hele hoop herdrukken! Dat is goed nieuws want dan zijn deze toffe boeken weer beschikbaar voor jullie bestellingen!

Toen de maskers kwamen

Er komt een nieuw boek in onze thriller-lijn! Namelijk Toen de maskers kwamen van Jennifer Dugan.

Sloan en Cherry zijn de enige twee overlevenden van een aanval op het zomerkamp waar ze werk- ten. Ze kenden elkaar pas net, maar door hun gedeelde trauma zijn ze nu onafscheidelijk. Totdat Sloan meer te weten komt over de motieven van de groep achter de aanval. Is Cherry wel echt een slachtoffer, net als Sloan, of hoort ze bij de aanvallers? Hoe meer de gaten in Sloans geheugen worden gevuld en hoe meer ze ontdekt, hoe minder logisch het allemaal lijkt. Wie spreekt de waarheid? En wie overleeft de ontknoping?

Een psychologische thriller over trauma, PTSS, een verziekte codependente relatie en de kracht van je eigen verbeelding. Dit boek houdt je tot de laatste bladzijde op het puntje van je stoel.

Verschijningsdatum: februari 2024
Vertaald door Barbara Lampe
Pre-order Toen de maskers kwamen hier.