fbpx

Deze boeken verschijnen in april

Deze maand staat er veel moois op de planning. Zo geven we onder andere een van Myrthe’s favorieten boeken uit, verschijnt er een nieuw deel in een van onze verslavende fantasy series en maken we ons eerste erotische fictieboek online beschikbaar.

Alizeh. Het spel van de duivel

Touching Julietteauteur Tahereh Mafi schreef opnieuw een verslavend goede fantasyserie; Alizeh, geïnspireerd op de Perzische mythologie. Alizeh. Het spel van de duivel is alweer het derde deel in deze epische serie.

Alizeh. Het spel van de duivel verschijnt op 25 april. Bestel ‘m alvast hier.

Operatie Verity

Op woensdag 17 april is het eindelijk zover. Dan ligt het langverwachte Operatie Verity in de (online) boekhandels! Het boek dat Myrthe jaren geleden al wilde uitgeven, maar waarvan zij helaas de veiling verloor. Twaalf jaar later kreeg Blossom Books alsnog de kans! En wie Myrthe een beetje kent, weet dat zij die meteen pakte. Het verhaal was nog niet weggezakt, dus nu is het aan ons om Operatie Verity bij jullie te introduceren!

Bestel Operatie Verity alvast hier.

Last Resort - S.I.N-serie

New York Times-bestsellerauteur K. Bromberg schrijft hedendaagse romans die een heel sexy mix van zijn van liefde, emotie, lust en herkenning. Ze schrijft over sterke heldinnen en beschadigde helden, die we graag haten maar voor wie we toch vallen.

De S.I.N.-serie gaat over de Sharpe-drieling; een set zeer goed uitziende broers die het multinationalbedrijf van hun vader hebben geërfd. In dit eerste, losstaande, deel beleeft Sutton de meest opwindende onenightstand van haar leven. Het wordt alleen ongemakkelijk als de volgende ochtend blijkt dat haar bedpartner, Callahan Sharpe, haar nieuwe opdrachtgever is en ze met hem zal moeten samenwerken op een tropisch eiland.

Last Resort verschijnt op 15 april als digital-only verhaal. Bestel het e-book hier.

Structuurjunkie-planner 2024/2025

De Structuurjunkie-planner 2024/2025 loopt van augustus 2024 t/m begin september 2025 en is dus ideaal voor het academische jaar! De planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten. Op elke pagina is voldoende ruimte om bijkomende taken te noteren, achterin zijn lijntjespagina’s voor al je notities en pixeldagboeken.

Deze planner is het oude vertrouwde planner-formaat (18,6 x 22 cm) en wordt uitgegeven met twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. Dit jaar hebben we gekozen voor een linnen omslag.

Meer informatie en meteen bestellen? Dat kan hier.

Structuurjunkie-lerarenplanner 2024/2025

Ook hebben we een mooie lerarenplanner!

Speciaal voor leerkrachten hebben we de succesvolle Structuurjunkie-planner met feedback van leraren omgevormd tot een geheel nieuwe planner. Deze planner loopt van augustus 2024 t/m begin september 2025 en bevat dus over een heel schooljaar.

Meer informatie en meteen bestellen? Dat kan hier.

Herdrukken

In april 2024 verschijnen er herdrukken van: