fbpx

Deze boeken verschijnen in juni

Juni is voor ons de perfecte maand om nieuw leesvoer aan te schaffen; het zonnetje schijnt volop en de vakantie staat inmiddels alweer bijna voor de deur. Heb jij ook zin om nieuwe boeken aan te schaffen? Lees dan snel verder. In deze blog zetten we alle gave titels die deze maand bij ons verschijnen op een rijtje.

You'd Be Home Now

You’d Be Home Now verschijnt drie weken eerder dan gepland!

You’d Be Home Now is het tweede boek van Kathleen Glasgow (auteur van Girl in pieces). Het is een prachtig en hartverscheurend verhaal over het ontdekken van je identiteit, loskomen van verwachtingen en het vinden van je eigen familie tegen de achtergrond van de opioïdencrisis die zoveel levens in de VS heeft geraakt.

You’d Be Home Now verschijnt nu op 18 juni. Bestel het boek hier.

Six More Months of June

Six More Months of June van Daisy Garrison is een ontzettend lieve YA-romance over de opwindende hoogtepunten en rommelige dieptepunten die samenkomen in de laatste weken van de middelbare school.

Daisy Garrison verdient een plekje naast auteurs als Jenny Han, John Green en Nicola Yoon.

Six More Months of June verschijnt op 28 juni. Bestel het boek hier.

Final Proposal

New York Times-bestsellerauteur K. Bromberg schrijft hedendaagse romans die een heel sexy mix van zijn van liefde, emotie, lust en herkenning. Ze schrijft over sterke heldinnen en beschadigde helden, die we graag haten maar voor wie we toch vallen.

De S.I.N.-serie gaat over de Sharpe-drieling; een set zeer goed uitziende broers die het multinationalbedrijf van hun vader hebben geërfd. In dit derde, losstaande deel, word je verliefd op miljardair Fordham Sharpe en de gewiekste zakenvrouw Ellery Sinclair. Verwacht een heerlijke wrong place at the right timeforced proximityoffice-romance.

Final Proposal verschijnt op 12 juni. Bestel het boek hier nu nog met 2 euro korting (deze actie loopt tot 11 juni).

Sinner

Sierra Simone beschrijft in haar ontzettend populaire en spicy Priest-serie, over de gebroeders Bell, verschillende taboe-romances rondom religie, liefde en lust – en oh, boy, wat doet ze dat goed. Het is onmogelijk deze bestsellerserie te lezen zonder rode oortjes.

‘Ik ben Sean Bell en ik geloof niet in God of een gelukkig einde. Ik geloof in geld, seks en dure whiskey en ik wil het jongere zusje van mijn beste vriend. Ik ben erger dan een slechte man; ik ben een zondaar.’

Sinner is het tweede, losstaande, deel in de Priest-serie en verschijnt op 28 juni als digital-only verhaal. Bestel het e-book hier nu nog met 2 euro korting (deze actie loopt tot 27 juni).