fbpx

Deze boeken verschijnen in maart

Deze maand brengen we heel veel toffe herdrukken uit. We zetten een paar favorieten voor jullie in het zonnetje.

Ik geef je de zon

Er zijn al duizenden lezers net zo verliefd geworden op Ik geef je de zon van Jandy Nelson als wij. Met deze twaalfde herdruk laten we nog meer lezers kennis maken met dit prachtige verhaal. Als jij het boek nog niet hebt gelezen, zijn we stiekem een beetje jaloers op je (wat zouden wij het graag opnieuw voor de eerste keer willen lezen).

Jude en haar tweelingbroer Noah zijn tot hun 13e onafscheidelijk, ondanks hun uiteenlopende karakters. Noah is introvert, tekent de hele dag en is in stilte verliefd op de buurjongen, terwijl Jude van de rotsen in zee springt, knalrode lippenstift draagt en genoeg praat voor hen allebei. Maar na een tragische gebeurtenis groeien Noah en Jude steeds meer uit elkaar. Drie jaar later spreken ze elkaar amper nog en lijkt hun band onherstelbaar beschadigd. Dan ontmoet Jude een eigenwijze, vreemde maar knappe jongen, die haar voorstelt aan iemand die haar hele leven (en dat van Noah) opnieuw omgooit.

Bestel Ik geef je de zon hier.

Groenvoer

De eerste druk was al snel uitverkocht en iedereen was laaiend enthousiast.

Foodsnob Tobias Camman heeft een hekel aan vleesvervangers en gerechten waarbij groenten alleen worden gezien als bordvuller; geweldige, restaurantwaardige gerechten kunnen namelijk óók bereid worden zonder vlees. Met Groenvoer bewijst Tobias dat groenten de show kunnen stelen en verantwoordelijk kunnen zijn voor onevenaarbare smaakorgasmes. Zijn recepten zijn exclusief, uniek, extravagant en bovenal: geschikt om elke fervent vleeseter met smaak groenvoer te laten eten.

Bestel Groenvoer hier.

Het kleine-dingen-boek

240 vragen – 4 seizoenen – 3 jaar

Een derde herdruk alweer! Bonnie Nottroth is bekend van haar YouTube-kanaal en Instagram-account ‘Bij Bonnie’. Via haar vlogs laat ze zien wat haar bezighoudt en daarbij vindt ze het vooral belangrijk om stil te staan bij kleine dingen. Ze wordt net zo gelukkig van een reis naar Vietnam als van een avondje in pyjama met een vriendin en haar katten.

Het kleine-dingen-boek staat vol met 240 vragen – 60 vragen per seizoen – variërend van ‘Welke feestoutfit draag je eigenlijk te weinig?’ tot ‘Waarover ging je laatste gesprek met een bejaarde?’. Door af en toe een vraag te beantwoorden sta je even stil bij een fijn moment dat anders misschien ongemerkt voorbij zou zijn gegaan. Extra leuk is dat je elke vraag drie jaar op rij kunt beantwoorden. Een perfect cadeauboek, voor iemand anders of voor jezelf!

Bestel Het kleine-dingen-boek hier.