Foto: Bianca Toeps

Cynthia Schultz

Niemand kan zo goed plannen als blogger Cynthia Schultz. In zeven jaar tijd runde ze twee succesvolle websites, schreef ze meer dan vijfduizend blogposts, maakte zo’n zevenhonderd video’s, bracht ze een boek uit, werkte ze voor diverse tijdschriften, had ze een eigen tv-show en organiseerde ze jarenlang een beauty-event voor meer dan 10.000 bezoekers.

 

Van 2006 tot 2017 runde Cynthia de succesvolle blog Miss Lipgloss, waarop ze haar passies voor beauty en schrijven met elkaar combineerde. Binnen vier jaar tijd groeide de site uit van een leuke hobby tot een fulltime baan. Cynthia stopte met haar opleiding Journalistiek en stortte zich volledig op Miss Lipgloss. Om haar beautyblog nog beter te maken, volgde ze een visagie-opleiding bij B Academy onder leiding van Pascale Tesser.

 

Na elf jaar werd het tijd voor iets anders en richtte ze cynthia.nl op, een lifestyleblog waarop ze artikelen schrijft over reizen, eten, interieur, persoonlijke verhalen en natuurlijk ook beauty. Op deze site wil Cynthia je meenemen in haar leven, ervaringen en de dingen die haar bezighouden. Daarnaast kan ze hier haar liefde voor plannen kwijt en helpt ze haar lezers graag door tips te geven over het maken van een planning. Cynthia is een doorgewinterde structuurjunkie.

 

In 2013 verscheen Cynthia’s eerste boek, Beauty, over make-up en beauty. Haar tweede boek, Werkboek voor een structuurjunkie in spe, verscheen bij Blossom Books. Inmiddels is de Structuurjunkie lijn verder uitgebreid met onder andere planners en een wijnboek.

Boeken door Cynthia Schultz

De structuurjunkie planner light – Art Deco (gebrand oranje)

De structuurjunkie planner light – Art Deco (lichtblauw)

Privé: Structuurjunkie deskplanner

Structuurjunkie wijnnotities

Structuurjunkie To do-lijstjes

Structuurjunkie planner-extra’s

Het structuurjunkie-notitieboek

Privé: Structuurjunkie planner koraal 2020/2021 (klein)

Privé: Structuurjunkie planner 2020/2021 (A4-formaat)

Privé: Structuurjunkie planner perzik (klein)

Privé: Structuurjunkie planner perzik (A4-formaat)