fbpx

Deze boeken verschijnen in november

November is precies zo’n maand dat de feestdagen nog niet zijn begonnen, maar wel al zo dichtbij zijn dat je schaamteloos kunt gaan genieten van de voorpret. Sommigen blijft het liefst binnen in de warmte (ikzelf in elk geval wel), terwijl anderen juist nu genieten van alle mooie kleuren tijdens een fijne herfstwandeling. Wat je voorkeur dan ook is, deze maand hebben wij weer een hele mooie stapel nieuwe boeken, kaartensets en invulboeken die uitkomen waar jij in kan opgaan.

And now what? Trouwen

And now what? Trouwen is voor iedereen die toeleeft naar het jawoord. Met deze kaartenset en dit invulboek kan ieder aanstaand bruidspaar bespreken, onderzoeken en vastleggen wat belangrijk is in hun relatie, voor hun bruiloft en hun toekomst samen. And now what? Trouwen is het perfecte cadeau voor wie net verloofd is.

And now what? is een serie invulboeken en kaartensets over alle belangrijke momenten en mijlpalen in het leven, die vaak feestelijk zijn, maar ook stress kunnen geven. De kaartensets zijn de start van een goed gesprek. De invulboeken helpen je om je op een leuke manier goed voor te bereiden op deze belangrijke momenten, met wetenschappelijke inzichten, nuttige tips en informatie van experts, prikkelende vragen en opdrachten en handige checklists.

Verschijningsdatum: 08-11-2023

Bestel And now what? Trouwen het invulboek hier en de kaartenset hier.

Kinderen krijgen is optioneel

In deze geïllustreerde, narratieve non-fictie neemt Marloes De Vries je mee langs alle ongepaste opmerkingen, (voor)oordelen en maatschappelijke drempels waarmee je te maken krijgt als bewust kindvrije vrouw. Met humor, grappige statistieken, af en toe een stripje en vooral zonder oordeel laat ze zien hoe een leven eruit kan zien als je weloverwogen besluit om geen kinderen te krijgen.

Een broodnodig boek dat zorgt voor begrip, herkenning, beschouwing, een lach en een traan en dat hopelijk het taboe dat rust op geen kinderen krijgen eindelijk openbreekt.

Verschijningsdatum: 22-11-2023
Bestel Kinderen krijgen is optioneel hier.

Donder

In de langverwachte finale van Neal Shustermans trilogie over een wereld waarin de dood is overwonnen, leveren profeten en dictators een felle strijd om de macht. Zal juist de onsterfelijkheid van de mensheid uiteindelijk haar ondergang betekenen?

Citra en Rowan zijn verdwenen. Endura is gezonken. Terwijl de aarde nog naschokt van de Grote Resonantie, keert de Cumulus de bevolking de rug toe. Zeis Goddard lijkt vrij baan te hebben in zijn streven naar totale heerschappij. Of is er toch nog iemand die hem kan tegenhouden? Het antwoord ligt in de Toon, de Tol en de Donder.

Kapot

Joe en Imogen lijken het perfecte koppel: ze zijn al jarenlang jaloersmakend verliefd en een voor- beeld voor hun vrienden. Maar als ze betrokken raken bij een dodelijk ongeluk, valt hun relatie stukje bij beetje uit elkaar, totdat iedereen de waarheid kent.

Kapot is een prachtige versroman over een toxische relatie, waarin opoffering, leugens en liefde een grote rol spelen. Het verhaal is op een slimme manier gestructureerd rondom de rechtzaak die volgt op het ongeluk. Wie spreekt de waarheid? En wat is er nu écht gebeurd? Een aangrijpende pageturner die je niet weg kunt leggen voor je weet hoe het zit.

Verschijningsdatum: 30-11-2023
Bestel Kapot hier.