fbpx

Wil je met me trouwen?

De meeste huwelijksaanzoeken worden gedaan in november en december (thanks google), een bruiloft kan gevierd worden met een budget van een paar honderd euro tot meerdere duizenden euro’s en er zijn natuurlijk nog talloze manieren waarop die dag vervolgens nog ingevuld kan worden. Iedereen heeft hier andere invullingen voor, gebaseerd op allerlei verschillende omstandigheden van religie tot culturele tradities en van persoonlijke voorkeur tot financiële belemmeringen.

Eerder bracht The Pink Sky Collective al invulboeken en kaartensets uit in de serie And now what? over onderwerpen als ouderschap en de dood en nu komen ze met een nieuwe set over trouwen! Het invulboek en de kaartenset helpen jullie om alles te bespreken dat er bij dit onderwerp aan bod kan komen, dingen die je misschien al eerder had willen bespreken maar nog niet aan toe bent gekomen, maar ook dingen waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Weet je al hoe je al precies hoe je de dag wilt indelen? Geen probleem natuurlijk! De producten in deze trouwlijn helpen je ook andere onderwerpen aansnijden. Denk aan jullie relatie, hoe ben jij als partner, wat wil je van de toekomst?

And now what? Trouwen is voor iedereen die toeleeft naar het jawoord. Met deze kaartenset en dit invulboek kan ieder aanstaand bruidspaar bespreken, onderzoeken en vastleggen wat belangrijk is in hun relatie, voor hun bruiloft en hun toekomst samen. And now what? Trouwen is het perfecte cadeau voor wie net verloofd is.