fbpx

Cadeautips voor je verlanglijstje

De feestdagen naderen en daarmee ook de deadline om je verlanglijstje af te maken! Normaal gesproken delen we in de laatste blog van de maand welke boeken er de komende maand zullen uitkomen, maar in December hebben wij geen nieuwe boeken… Daarom zetten wij vandaag een aantal titels op een rijtje die jij nog kan toevoegen aan je verlanglijstje zodat die nog op tijd uit de jutezak kunnen komen of onder de kerstboom kunnen liggen!

Een echte kerstklassieker

Een verlanglijstje-cadeautips-lijst (wij houden nou eenmaal van een goed lijstje) is niet compleet zonder een kerstklassieker zoals deze. Dit klassieke sprookje, De Notenkraker, in een spiksplinternieuw, uniek jasje: volledig geïllustreerd door Sanna Annukka is een prachtig cadeau om te geven, ontvangen (of natuurlijk voor jezelf te kopen). Het is zo’n boek dat je in je boekenkast moét hebben, alleen al om er de hele dag naar te kunnen staren.

Kinderen krijgen is optioneel

Recent verschenen en zo’n goede titel voor op je verlanglijstje is: Kinderen krijgen is optioneel van Marloes de Vries. In deze geïllustreerde, narratieve non-fictie neemt Marloes je mee langs alle ongepaste opmerkingen, (voor)oordelen en maatschappelijke drempels waarmee je te maken krijgt als bewust kindvrije vrouw. Met humor, grappige statistieken, af en toe een stripje en vooral zonder oordeel laat ze zien hoe een leven eruit kan zien als je weloverwogen besluit om geen kinderen te krijgen.

Voor op je Sint lijstje

Mocht je nog iets willen toevoegen aan je Sinterklaas verlanglijstje OF je zoekt nog een cadeau voor volgende week… Op zaterdag 9 december vieren we het verschijnen van Kinderen krijgen is optioneel bij KINO in Rotterdam met een boekborrel! Meer weten? Kijk dan snel hier.

Gesigneerde exemplaren van de Montague-kronieken!

Het is zo leuk om een gesigneerd exemplaar van een boek te mogen ontvangen dus deze kon ook zeker niet van de lijst ontbreken. Wij hebben gesigneerde exemplaren van de Montague-kronieken van Mackenzie Lee! Deze toffe serie gaat over Henry (Monty), Felicity en Adrian (en een special mention moet toch ook gegeven worden aan Percy). In het eerste boek vertrekt Henry op zijn grand tour door Europa. Monty’s roekeloze gedrag verandert de tour in een schrijnende klopjacht waarna hij alles wat hij weet in twijfel begint te trekken.

Een superleuke queer historische serie die je niet gemist wilt hebben!

Om gelijk mee te beginnen!

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Dan is Groenvoer van Tobias Camman het ideale cadeau om je kookkunsten naar het volgende niveau te helpen tillen. Met dit mooie kookboek zet jij de lekkerste plantaardige gerechten op tafel, die zonder twijfel indruk zullen maken op degene die ervan mogen eten. Als je alvast een voorproefje wilt, we deelden recent dit blog met een recept van de couscoussalade!

En uiteraard passen al onze boeken op je verlanglijstje, het is maar net wat jij wilt lezen!