fbpx

Cover reveal ‘De Legacies’

Toen onze redacteur Linda vorig jaar na de Bologna Children’s Book Fair in het vliegtuig dit boek begon te lezen kon ze niet meer stoppen. Bij terugkomst in Nederland hebben we gelijk een bod uitgebracht om deze gave thriller te mogen vertalen! En vandaag mogen we dan met jullie de cover delen van de Nederlandse vertaling van De Legacies van Jessica Goodman.

‘We kunnen niet in woorden uitdrukken hoeveel het voor ons betekent om 36 nieuwe, jonge leden toe te laten tot onze club. Als jullie geluk hebben, zullen de mensen om je heen jullie beste vrienden worden, jullie collega’s. Want leden van de Legacy Club staan altijd voor elkaar klaar.’

Dompel je onder in de sociale kringen van de New Yorkse elite, waar achter elke glimlach geheimen schuilgaan, de waarheid steeds verandert en men bereid is om over lijken te gaan. Zodra je deze thriller openslaat, kun je hem onmogelijk nog wegleggen.

Elk jaar treden 36 nieuwe leden toe tot de Legacy Club, de meest exclusieve high society-club in New York. Een lidmaatschap staat garant voor een levenslange toegang tot macht en rijkdom, net als veiligheid en zekerheid, want je kunt altijd terugvallen op de andere leden. Ook it-girl Bernie, kunstenaar Isobel en buitenbeentje Tori zijn dit jaar bevoorrecht om zich aan te sluiten bij dit vooraanstaande gezelschap.

Maar waar macht, aanzien en rijkdom zijn, zijn ook leugens, bedrog en verraad. De avond van het prestigieuze Legacy Ball eindigt voor een van de nieuwe leden fataal. Was het moord of toch een ongeluk? Wie is er verantwoordelijk? Wat gaat er schuil achter de façade van lachende gezichten en mooie praatjes? Wie zijn de Legacies echt?

Verschijningsdatum: 25-01-2023

Pre-order De Legacies hier!