fbpx

Deze boeken verschijnen in januari

Hoewel januari al 11 dagen onderweg is, willen we vandaag graag met jullie delen welke boeken er deze maand wordt uitgebracht!

De Legacies

Begin jouw leesjaar goed met Jessica Goodman‘s De Legacies!

Dompel je onder in de sociale kringen van de New Yorkse elite, waar achter elke glimlach geheimen schuilgaan, de waarheid steeds verandert en men bereid is om over lijken te gaan. Zodra je deze thriller openslaat, kun je hem onmogelijk nog wegleggen.

Elk jaar treden 36 nieuwe leden toe tot de Legacy Club, de meest exclusieve high society-club in New York. Een lidmaatschap staat garant voor een levenslange toegang tot macht en rijkdom, net als veiligheid en zekerheid, want je kunt altijd terugvallen op de andere leden. Ook it-girl Bernie, kunstenaar Isobel en buitenbeentje Tori zijn dit jaar bevoorrecht om zich aan te sluiten bij dit vooraanstaande gezelschap.

Maar waar macht, aanzien en rijkdom zijn, zijn ook leugens, bedrog en verraad. De avond van het prestigieuze Legacy Ball eindigt voor een van de nieuwe leden fataal. Was het moord of toch een ongeluk? Wie is er verantwoordelijk? Wat gaat er schuil achter de façade van lachende gezichten en mooie praatjes? Wie zijn de Legacies echt?

Verschijningsdatum: 25-01-2024
Vertaald door Elise Kuip
Bestel De Legacies hier.

FAQ Gender (English edition)

‘With this book, we hope to once and for all answer the gender FAQ’s and make the gender fog disappear. Because to us it’s very clear, now it’s your turn.’

Eind 2021 verscheen FAQ Gender. Antwoorden op veelgestelde vragen als je iemand kent of bent die non-binair is van Mandy Woelkens en Thorn de Vries. We verkochten binnen korte tijd meer dan 6.000 exemplaren. Helaas was er al die tijd één doelgroep die met name Thorn bleef vragen of ze het boek konden lezen, maar die we steeds moesten teleurstellen: de mensen uit de quel community die geen Nederlands spreken.

Met het verschijnen van deze Engelstalige editie kan Thorn de vragen van diens volgers voortaan positief beantwoorden: ja, het boek is er ook in het Engels!

Verschijningsdatum: 31-01-2024

De bestellink volgt binnenkort!

De Nederlandse editie bestel je hier.