fbpx

Twee nieuwe erotische fictie-series onder Blush Books!

Het belooft een hete zomer te worden, want vanaf april geven we erotische fictie voor vrouwen uit onder Blush Books! We starten meteen sterk met twee van de heetste series van dit moment: de S.I.N.-serie en de Priest-serie. De titels verschijnen deze zomer als E-books.

 

De S.I.N.-serie

Bestsellerauteur K. Bromberg schrijft hedendaagse romans die een heel sexy mix zijn van liefde, emotie, lust en herkenning. Ze schrijft over sterke heldinnen en beschadigde helden, die we graag haten maar voor wie we toch vallen.

De S.I.N.-serie gaat over de Sharpe-drieling: een set zeer goede uitziende broers die het multinationalbedrijf van hun vader hebben geërfd. Er is een boek gewijd aan elke broer:

Boek 1: Last Resort

Sutton beleeft de meest opwindende onenightstand van haar leven. Het wordt alleen ongemakkelijk als de volgende ochtend blijkt dat haar bedpartner, Callahan Sharpe, haar nieuwe opdrachtgever is en ze met hem zal moeten samenwerken op een tropisch eiland.

Boek 2: On One Condition

Voor zijn werk moet Ledger Sharpe twee maanden doorbrengen in het kleine provinciale stadje Cedar Falls. Een businesstrip waar hij niet van verwacht, tot hij zijn jeugdliefde Asher tegenkomt.

Boek 3: Final Proposal 

Als Fordham Sharpe en Ellery Sinclair beiden in verband met een storm stranden in een hotel, groeit hun relatie als zakenpartners langzaam uit tot een prikkelende liefde.

De Priest-serie

Sierra Simone beschrijft in haar ontzettende populaire en spicy Priest-serie, over de gebroeders Bell, verschillende taboe-romances rondom religie, liefde en lust – en oh, boy, wat doet ze dat goed. Het is onmogelijk deze bestsellerserie te lezen zonder rode oortjes.

Boek 1: Priest

‘Er zijn veel regels die een priester niet kan breken, en ik ben altijd goed geweest in het volgen van die regels. Tot zij kwam. Mijn naam is Tyler Anselm Bell. Ik ben negentwintig jaar oud en priester, en dit is mijn bekentenis.’

Boek 2: Sinner

‘Ik ben Sean Bell en ik geloof niet in God of een gelukkig einde. Ik geloof in geld, seks en dure whiskey en ik wil het jongere zusje van mijn beste vriend. Ik ben erger dan een slechte man, ik ben een zondaar.’

Boek 3: Saint 

‘Diep in mijn hart weet ik dat er meer nodig is dan mijn geloften als monnik om Elijah Iverson te weerstaan; er zou een heilige voor nodig zijn. En we weten allemaal dat ik, Aiden Bell, geen heilige ben.’