fbpx

deze boeken verschijnen in december

Wat vliegt de tijd! Voor je het weet is het jaar alweer om. Hopelijk heb je al heel wat mooie boeken kunnen verslinden dit jaar. Wie weet ontdek je in december je favoriete boek, want er komen twee heel gave vervolgdelen uit! Lees snel verder om te ontdekken welke.

Hét boek waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk daar! Vervloekt ligt vanaf 9 december in de winkels. Dit is het vervolg op Verguld, de spannende hervertelling van Rapunzel, geschreven door sprookjeskoningin Marissa Meyer. In dit slotdeel lees je verder over Serilda en Gold in hun wereld vol geesten, vervloekingen en magie.

 

Het is een chaos in het kasteel van Adalheid. Serilda wordt steeds verder meegesleurd in het dodelijke spelletje van de Erlkönig, terwijl ze tegelijkertijd Gold probeert te helpen zijn herinneringen terug te krijgen.

Al snel wordt duidelijk dat de Erlkönig Serilda gebruikt om zijn ware liefde Perchta terug te brengen uit Verlohren. Maar daar stopt het niet… Om de zeven goden te straffen die de Duisteren al die tijd gevangen hebben gehouden, zal de Erlkönig de levens van iedereen buiten de sluier op het spel zetten.

De tijd begint te dringen voor Serilda en Gold. Kunnen ze de Erlkönig tegenhouden, hun zielen bevrijden en ontsnappen uit het kasteel voordat de Oneindige Maan hen voor altijd vervloekt?

 

Net als Verguld komt ook Vervloekt uit in een waanzinnig mooie limited edition. Waar Verguld volledig in goud gehuld was, wordt Vervloekt helemaal rood. Onder het stofomslag vind je een prachtige rode hardcover met rood folie, rood op snee en rode schutbladen. Dit boek mag niet missen in jouw collectie!

Verschijningsdatum: 9-12-2022

Bestel Vervloekt hier.

Nog een vervolgdeel! Cumulus is het vervolg op Zeis, over een dystopische wereld waarin ziekte en dood niet meer bestaan en waar Zeisen zorgen dat de wereld niet overbevolkt raakt.

 

Een jaar is verstreken sinds Rowan van de radar verdween. Is hij het misschien die onder de naam Lucifer de ene na de andere verdorven Zeis elimineert?

Ondertussen daagt Citra met haar unieke dorsmethode de regels van de Orde uit en verzet ze zich fel tegen het gedrag van de nieuwe generatie. Daarmee maakt ze de nodige vijanden, maar wie heeft het op haar leven gemunt?

De Cumulus heeft geen controle over de Zeisen. Hij mag niet ingrijpen en moet machteloos toezien hoe de Orde steeds verder afglijdt… Of lukt het hem toch om zijn eigen wetten te omzeilen?

 

Verschijningsdatum: 23-12-2022

Bestel Cumulus hier.

Herdrukken

Een aantal van onze titels zijn weer aan een herdruk toe!

Huisje 13 krijgt een tweede druk. En ook de razend populaire Touching Juliette serie houden we graag op voorraad; Vrees me (deel 1), Verwoest me/Versplinter me (omkeerboek met deel 1,5 en 2,5), Breek me (deel 2), Vertrouw me (deel 3) en Verbeeld me (deel 6) zijn weer leverbaar in paperback.