fbpx

deze boeken verschijnen in januari

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Voor 2023 zitten we vol plannen en hebben we weer de leukste en mooiste boeken klaarstaan. We trappen het jaar goed af met een aantal super toffe boeken waar we erg naar uitkijken. Welk boek ga jij in 2023 als eerste lezen? Lees snel verder om te ontdekken welke er zeker op je lijstje moeten komen!

De jaarwisseling is er om goede voornemens te maken en nieuwe dingen te proberen. Misschien denk je er wel over na om de vegan lifestyle te gaan verkennen. Maar wat komt daar nu allemaal bij kijken? Is het niet mega ingewikkeld?

In Het handboek voor een Funky Vegan lifestyle laat auteur Emma Herngreen je zien dat er verschillende redenen kunnen zijn voor een veganistisch bestaan. Ze bespreekt de positieve effecten ervan op jezelf en de wereld om je heen. Ook geeft ze praktische tips: wat kun je doen als je partner geen veganist is, hoe ga je goed voorbereid op reis en hoe weet je welke kleding- en cosmeticamerken veganistisch zijn? Ook vind je in dit boek zeven eenvoudige recepten waarmee je elk fervent vleeseter op zijn minst aan het twijfelen kunt brengen.

 

Verschijningsdatum: 4-1-2023

Bestel Het handboek voor een Funky Vegan lifestyle hier.

And now what? werkboeken
And now what? - ouderschap kaartenset

Mooie en minder mooie mijlpalen in het leven, zoals trouwen, scheiden, kinderen krijgen, een carrière starten, met pensioen gaan en overlijden, maken alles anders. Voor jezelf en de mensen om je heen. The Pink Sky Collective ontwikkelde daarom And now what?. Een serie betekenisvolle producten die jou helpen bij het vastleggen, vieren en voorbereiden van deze belangrijke momenten. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en prachtig vormgegeven: een cadeau om te geven, krijgen én gebruiken!

De eerste twee onderwerpen komen uit in januari; ouderschap en de dood. Bij elk onderwerp is er een handig invulboek dat je helpt nieuwe inzichten te krijgen en een kaartenset waarmee je deze moeilijk bespreekbare onderwerpen op tafel brengt, om zo te ontdekken wat belangrijk is voor jou én je dierbaren.

 

Verschijningsdatum: 17-1-2023

Bestel And now what? – de dood werkboek hier en de kaartenset hier.

Bestel And now what? – ouderschap werkboek hier en de kaartenset hier.

Een nieuwe shortie van Carlie van Tongeren! Eerder schreef ze o.a. Het zusje van en Het is hier helemaal (niet) perfect!

Grijs gaat over een meisje dat te maken kreeg met seksueel grensoverschrijdend gedrag en een jongen die niet wist dat hij een grens over ging. Een allesbehalve zwart-wit verhaal over consent.

Na een avond dansen en flirten tijdens het laatste strandfeestje van de zomer, lopen Chaja en Wes samen de duinen in. Beiden houden echter een ander gevoel over aan wat er daar gebeurt. Wes is trots op zijn verovering, hoewel hij weleens betere seks heeft gehad. Chaja had iets heel anders voor ogen toen ze meeliep en geeft zichzelf er de schuld van dat ze Wes niet heeft gestopt. Wat is de impact van deze avond als ze elkaar weer zien op school?

 

Verschijningsdatum: 25-1-2023

Bestel Grijs hier.

Het eerste deel in een gloednieuwe fantasy serie van bestsellerauteur Tahereh Mafi, geïnspireerd op de Perzische mythologie.

Alizeh is een dienaar in het koninkrijk Ardinia, en ze moet haar ware aard voor iedereen verbergen. Als lang verloren gewaande erfgenaam van een oud djinn-koninkrijk is ze haar leven namelijk niet zeker.

De kroonprins van Ardinia, Kamran, heeft de profetie gehoord van de djinn die de dood van zijn koning zou veroorzaken. Hij had nooit kunnen vermoeden dat het dienstmeisje met de vreemde ogen, die hij niet meer uit zijn hoofd krijgt, op een dag een gevaar zou zijn voor het koninkrijk – en de wereld.

 

Verschijningsdatum: 27-1-2023

Bestel Alizeh. De duistere profetie hier.

Yes, yes, yes. Na honderden vragen, verzoeken en smeekbedes, zijn jullie gebeden eindelijk verhoord. We laten de Schaduw me hardcoverversie opnieuw drukken in POD (Printing on Demand). Dat houdt in dat we opnieuw eenmalig een oplage laten drukken.

Je kunt het boek bij ons pre-orderen, gewoon in onze eigen webshop. De verwachte verschijningsdatum is 19 januari 2023, waarna wij keihard aan de slag gaan om alle orders in te pakken en te verzenden. Je zult jouw exemplaar eind januari ontvangen.

We laten dit boek drukken op bestelling, dus zorg dat je voor 12 januari 2023 je bestelling hebt geplaatst als je een exemplaar wilt.

Bestel je exemplaar hier.

Herdrukken

In januari krijgen weer een aantal boeken een nieuwe druk!

De erfenis krijgt alweer een 5e druk! Op 19 januari ligt de paperback van deze serie in de winkel.

Structuurjunkie dagplanner gaat in herdruk! De tweede druk is eind januari ready to go.

Hierboven vertelden we het heugelijke nieuws dat je de hardcover van Schaduw me kan pre-orderen, maar mocht je liever de omkeerpaperback in je collectie willen, goed nieuws! De vierde druk van Schaduw me / Onthul me vind je eind januari in de boekhandel.