Verwoest Me

Tahereh Mafi

Het fascinerende en alles onthullende boek Verwoest me is deel 1,5 uit de Touching Juliette-trilogie. Verwoest me speelt zich af na Vrees me en voor Breek me. Verwoest me is volledig verteld vanuit het perspectief van Warner.

Ik heb de reputatie opgebouwd van een koud, gevoelloos monster dat voor niets of niemand bang is en nergens om geeft. Maar dit alles is vreselijk misleidend. Want in werkelijkheid ben ik niet veel meer dan een lafaard.

Terug op de basis is Warner, de meedogenloze leider van Sector 45, aan het herstellen van zijn bijna dodelijke schotwond. Na de ontsnapping van Juliette, Adam en Kenji moet hij er alles aan doen om zijn gezag terug te krijgen en de beginnende opstand onder de bewoners van Sector 45 te onderdrukken. Maar zijn obsessie voor Juliette wordt met de dag groter en het wordt zijn hoogste prioriteit om haar te vinden. Als Warners vader, de opperbevelhebber van Het Herstel, op de basis arriveert om de fouten van zijn zoon te corrigeren, wordt duidelijk dat hij hele andere plannen heeft voor Juliette. Plannen die Warner simpelweg niet kan toestaan.

Verwoest Me zit ook inbegrepen in de hardcover van Vrees Me.

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

128 pagina's
E-book € 6,99
ISBN: 978 90 206 3272 9

Categorieën

  • Fantasy / Sci-fi

Thema's

  • Dystopisch
  • Liefde

Koop dit boek bij