fbpx

deze boeken verschijnen in november

Stiekem kijken wij al uit naar de feestdagen. Nu we overal lichtjes in het donker zien en de heerlijkste lekkernijen de schappen vullen, krijgen we er steeds meer zin in. Gelukkig blijven we lekker in die stemming met de boeken die gaan verschijnen in november! Ze zijn perfect om cadeau te geven aan je familie of vrienden – of gewoon lekker aan jezelf natuurlijk. Nieuwsgierig over welke boeken dit gaat? Lees dan snel verder!

We beginnen met de prachtige graphic novel De jongen uit het woud. Dit boek is volledig in kleur en je kunt uren naar de tekeningen blijven kijken.

De jongen uit het woud is een prequel op de boeken van de Grishaverse van Leigh Bardugo en de Netflix-serie Shadow and Bone. Je leert de jonge Duisterling kennen voordat hij Ravka’s Tweede Leger ging leiden en de Schaduwvlakte creëerde. Ooit was hij een eenzame jongen die gebukt ging onder een buitengewoon krachtige gave…

Bovendien zit er in de eerste druk bij elk boek een prachtige, exclusieve boekenlegger ingestoken!

Verschijningsdatum: 09-11-2022

Bestel De jongen uit het woud hier.

We vergeten ze eigenlijk best vaak; verjaardagen en bijzondere gebeurtenissen. Wanneer je er dan dankzij social media achterkomt dat er iets te vieren is, ben je eigenlijk al te laat met je kaartje of cadeautje. Gelukkig is daar Structuurjunkie met deze vergeet-nooit-meer-een-verjaardagskalender!

Deze kalender is net even anders dan andere verjaardagskalenders en bevat het vergeet-nooit-meer-een-verjaardag-stappenplan waardoor je de verjaardagen ook écht niet (meer) vergeet. Met deze kalender zorg je dat je altijd doet wat je wilt doen als iemand in je omgeving een nieuwe leeftijd bereikt of een andere belangrijke dag viert!

De fantastische illustraties zijn gemaakt door Nina van Rijn.

Verschijningsdatum: 22-11-2022

Bestel Structuurjunkie vergeet-nooit-meer-een-verjaardagskalender hier.

Er was eens… een tijd waarin sprookjes patriarchale horrorverhalen waren, vermomd als verhaaltjes voor kinderen: een vrouw moest koken en schoonmaken voor haar zeven mannelijke huisgenoten, een wolf stalkte een jong meisje waarna hij bij haar oma inbrak en een dubbele moord pleegde, en meerdere mannen zoenden slapende vrouwen zonder consent.

Maar de tijden zijn veranderd en de sprookjes dus ook. In deze bundel staan twaalf hilarische, vlijmscherpe bewerkingen van klassieke sprookjes: zonder zoete, passieve prinsessen, en met vrouwen die heel goed in staat zijn om de helden van hun eigen verhalen te zijn.

Assepoester en het glazen plafond is vertaald door Damn, Honey- auteurs Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen. Een kleurrijk boek met illustraties van Ely Ely Ilustración.

Verschijningsdatum: 22-11-2022

Bestel Assepoester en het glazen plafond hier.