fbpx

wedstrijd: ontwerp de boekenlegger voor Alizeh!

Ja, je leest het goed. We organiseren een super toffe wedstrijd bij het nieuwste boek van Tahereh Mafi; Alizeh!

De schrijver ken je van o.a. Een bijna eindeloze afstand, Een intens gelukkig gevoel en natuurlijk de Touching Juliette-serie. In januari verschijnt Alizeh, het eerste deel in een nieuwe fantasy-serie. We willen graag een boekenlegger laten drukken en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Zo doe je mee!

Beginnen de creatieve ideeën zich al te vormen in je hoofd? Lees dan vlug verder hoe je mee kan doen!

 

Maak een tof ontwerp voor de boekenlegger. Je mag helemaal zelf bedenken hoe die eruit komt te zien! We zien graag een voor- en achterkant.

Voor de boekenlegger gebruiken we een afmeting van 63mm bij 196mm. De buitenste rand van 3mm mag je opvullen met je afbeelding, maar zet hier geen tekst neer (dit heeft te maken met het snijden).

Als je ontwerp klaar is, kun je ‘m inzenden via dit formulier. Je mag de boekenlegger als afbeelding of PDF uploaden.

Inzenden kan tot en met 20 november. Daarna wordt het pas echt spannend, want dan buigen we ons met het team over alle ontwerpen. We kiezen de drie mooiste uit.

Die strijden verder in de volgende ronde die begint op 28 november; de stemronde! Iedereen kan dan tot en met 14 december stemmen op zijn/haar/diens favoriete ontwerp.

De winnaar krijgt van ons op 15 december bericht. Samen maken we je ontwerp helemaal klaar om gedrukt te worden!

 

Doe snel mee en wie weet ligt jouw boekenlegger straks in de boekhandel!

Omslag downloaden

Wil je graag het omslag gebruiken in je ontwerp? Dat kan!

Hier download je het 3D omslag.

En hier kun je het platte omslag downloaden.

Over het boek

Voordat je begint met schetsen wil je misschien eerst weten waar Alizeh over gaat? Je leest het hier!

 

Alizeh. De profetie van de djinn is het eerste deel van een epische, romantische trilogie geïnspireerd op de Perzische mythologie.

Alizeh is een dienaar in het koninkrijk Ardinia, en ze moet haar ware aard voor iedereen verbergen. Als lang verloren gewaande erfgenaam van een oud djinn-koninkrijk is ze haar leven namelijk niet zeker.

De kroonprins van Ardinia, Kamran, heeft de profetie gehoord van de djinn die de dood van zijn koning zou veroorzaken. Hij had nooit kunnen vermoeden dat het dienstmeisje met de vreemde ogen, die hij niet meer uit zijn hoofd krijgt, op een dag een gevaar zou zijn voor het koninkrijk – en de wereld.

 

Nieuwsgierig? Bestel het boek nu en ontvang het op de releasedatum van 27 januari!

Veel succes met ontwerpen, we zijn heel benieuwd naar jullie creaties!