fbpx

Deze boeken verschijnen in mei

In mei maken we iedereen blij, want we hebben een paar prachtige acties lopen die je niet wil missen! Daarnaast zijn we erg enthousiast over de drie titels die we deze maand uitbrengen. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder.

Vandaag vecht ik terug

Vandaag vecht ik terug is een versroman over het vinden van je eigen kracht.

Het leven van Lily bestaat uit twee totaal verschillende werelden: op school wordt ze genadeloos gepest, terwijl ze bij haar liefdevolle ouders zichzelf kan zijn, maar moet dealen met heel andere problemen.

Als Lily door haar vader wordt geïntroduceerd in de wereld van het boksen, krijgt ze handvatten om letterlijk en figuurlijk terug te vechten. Door nieuwe vriendschappen te sluiten en de confrontatie met haar eigen angsten aan te gaan, leert ze dat ze prachtig is en trots kan zijn op wie ze is.

Vandaag vecht ik terug verschijnt op 16 mei. Bestel het boek hier.

On one condition

New York Times-bestsellerauteur K. Bromberg schrijft hedendaagse romans die een heel sexy mix van zijn van liefde, emotie, lust en herkenning. Ze schrijft over sterke heldinnen en beschadigde helden, die we graag haten maar voor wie we toch vallen.

De S.I.N.-serie gaat over de Sharpe-drieling; een set zeer goed uitziende broers die het multinationalbedrijf van hun vader hebben geërfd. In dit tweede, losstaande, deel krijgt Ledger Sharpe een tweede kans op liefde.

‘Ik heb alles wat ik wil in het leven: geld, succes, een miljardenbedrijf… Alles wat ik wil, behalve één heel belangrijk ding. Háár.’

On One Condition verschijnt op 1 mei als digital-only verhaal. Bestel het e-book hier.

Priest

Sierra Simone beschrijft in haar ontzettend populaire en spicy Priest-serie, over de gebroeders Bell, verschillende taboe-romances rondom religie, liefde en lust – en oh, boy, wat doet ze dat goed. Het is onmogelijk deze bestsellerserie te lezen zonder rode oortjes.

‘Er zijn veel regels die een priester niet kan breken, en ik ben altijd goed geweest in het volgen van die regels. Tot zij kwam. Mijn naam is Tyler Anselm Bell. Ik ben negenentwintig jaar oud en priester, en dit is mijn bekentenis.’

Priest is het eerste, losstaande, deel in de Priest-serie en verschijnt op 29 mei als digital-only verhaal. Bestel het e-book hier.