fbpx

In mei maken we iedereen blij! Actieweken bij Blossom Books

De dagen worden langer, de lente zit ein-de-lijk in de lucht. En dat voelen we. Het zonnetje schijnt weer volop – hét ideale moment om rustig een boek te lezen!
Bij Blossom Books hebben we dan ook vanaf 1 mei ACTIEWEKEN ingesteld. Dit zijn de acties waar je de komende tijd op kunt rekenen.

  • B-keuze 5 voor 4-actie
  • E-bookbundels: PRIDE, Thriller, Fantasy én het Girlpower e-bookpakket op onze site. Primeurtje! Lees hieronder verder.
  • You’d be home now – De eerste 150 bestellingen ontvangen een gesigneerd exemplaar van You’d be home now (van Kathleen Glasgow) toegestuurd.

 

 

ACTIE 1: DE B-KEUZE VERRASSINGSACTIE 5 voor 4

Als je nu vier b-keuzeboeken koopt, doen wij er gratis nóg een bij je bestelling.

Welke het is, zie je bij het openmaken van je pakketje!

Zo heb je vijf supervoordelige boeken om je in de meivakantie bezig te houden.

 

 

 

 

 

ACTIE 2: E-BOOKPAKKETTEN

Speciaal voor de naderende zomer hebben we vier e-bookpakketten in het leven geroepen. Speciaal en alleen deze maand kun je op onze webshop e-books kopen mét een mooie afprijzing.
Wat denk je van het Girlpower-pakket met onder andere Niet bepaald sexy en Operatie Verity. Of het Fantasy-pakket met Lore en Verguld!

 

Bekijk alle titels op deze pagina en bestel ze meteen. Dan heb je ze binnen 24 uur in huis!

 

 

 

 

ACTIE 3: 150 keer handtekening van Kathleen Glasgow

Dit is een actie waar je wel echt snel bij moet zijn.
In mei starten we met een signeeractie in samenwerking met één van de populairste TikTok-auteurs van dit moment: Kathleen Glasgow
Wanneer je begin mei You’d be home now bestelt (en je bent er op tijd bij) maak je kans op de handtekening van Kathleen.
Want, ja ja, toen zij hier met Pasen was, heeft zij de signeerkaartjes getekend. Dus die sturen we toe zodra we de boeken op kantoor hebben liggen.

Ga hier naar de pagina van You’d be home now en wees één van die 150!