fbpx

Deze boeken verschijnen in juli

We zijn ontzettend enthousiast over de nieuwe titels die we juli uitgeven. Zo verschijnen er twee toffe leesboeken en voor de ondernemers onder ons een unieke planner. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

We zijn allemaal wel eens moe

Wereldwijd lijden er naar schatting zo’n 24 miljoen mensen aan ME/CVS. Een niet-aangeboren, slopende ziekte die allerlei heftige klachten kan veroorzaken door het hele lichaam. Hoewel ME/ CVS levensverwoestend is, wordt de aandoening niet door alle artsen erkend, omdat er nog geen onderzoek bestaat waarmee de ziekte eenduidig aangetoond kan worden. Frustrerend, omdat er daardoor snel wordt gedacht dat de aandoening psychosomatisch is of dat de mensen die eraan lijden zich aanstellen.

Annika Mell kan daarover meepraten. Sinds 2012 heeft ze haar beroep, haar hobby’s en haar sociale leven op moeten geven door de ziekte. Vanaf dat moment merkte zij hoe de wereld is in- gericht op niet-zieke mensen en hoe hulpinstanties je eerder tegenwerken dan met je meedenken.

In We zijn allemaal wel eens moe vertelt Mell haar verhaal. Doorspekt met humor laat ze op directe en eerlijke manier zien hoe het is om met een ziekte te leven die niet erkend wordt. Het boek verschijnt op 26 juli. Bestel het hier.

Het Ultieme Spel

Een nieuw avontuur in het Hawthorne-universum!

Welkom bij het Ultieme Spel, een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door miljardair Avery Grambs en de vier beruchte Hawthorne-broers. Het spel is ontworpen om iedereen een eerlijke kans te geven op roem en rijkdom, en dit jaar geven zeven gouden tickets toegang. Er wordt gespeeld om miljoenen, dus de kandidaten zullen alles doen om te winnen.

Sommige spelers doen mee voor die geldprijs, andere voor macht. Weer anderen hebben zo hun eigen redenen. En ieder van hen heeft geheimen. Te midden van alles staat Grayson Hawthorne, die een onmisbare rol speelt in het spel van dit jaar. Maar als de spanning oploopt en de uitdagingen de kandidaten tot het uiterste drijven – fysiek, mentaal en emotioneel – wordt algauw duidelijk dat niet iedereen volgens de regels speelt.

Het Ultieme Spel verschijnt op 30 juli. Bestel het boek hier.

Day 1-planner

Elke dag is een nieuwe kans om beter te worden dan dat je gister was, om meer uit het leven te halen en de mensen om je heen te inspireren. Hard werken, nooit opgeven en genieten van jouw succes. DAY 1 staat voor de kans die zich iedere dag voordoet om alles uit jouw dag te halen. Met de DAY 1-planner biedt Jay-Jay Boske dagelijkse houvast aan gedreven (jonge) mensen voor het behalen van hun doelen, en geeft hij tips en inspiratie.

De DAY 1-planner bevat duidelijke weekoverzichten voor het plannen van je werkzaamheden, biedt ruimte voor reflectie op je financiën en gezondheid en inspireert in de vorm van interviews met hoogvliegers uit de sport-, ondernemers- en financiële wereld. De DAY 1-planner loopt van juni 2024 tot december 2025 en is dé planner voor iedereen die zijn gezondheid, opleiding en carrière serieus neemt.

De planner verschijnt op 31 juli. Bestel de planner hier.