fbpx

Win een Mont Blanc vulpen t.w.v. € 530,-

Hierperdepiep hoera, het is feest!

Vandaag ging het 100.000e Structuurjunkie product over de toonbank! Natuurlijk willen we Cynthia Schultz feliciteren met dit geweldige succes, maar we willen ook jou, de Structuurjunkie-gebruiker bedanken. Zonder jullie vertrouwen in Cynthia en enthousiasme over de planners was het nooit gelukt. We hebben daarom besloten om een hele bijzondere actie op te zetten… 

Deel je liefde voor Structuurjunkie online en maak kans op de lievelingsvulpen van Cynthia Schultz; een Mont Blanc Meisterstück Classique Vulpen t.w.v. 530,- euro. Om dit nog specialer te maken, laten we ook nog je naam (of die van iemand anders, wat jij wil!) erin graveren.

Gun jezelf een cadeau!

Cynthia is een groot voorstander van jezelf belonen als je succes hebt, en een paar jaar terug deed ze dat met een prachtige Mont Blanc-pen. Sindsdien zijn zij, haar planner en de vulpen onafscheidelijk (kijk maar eens op de Instagram van @Structuurjunkie).

Meteen nadat de eerste foto’s met de pen online kwamen, kreeg ze ontzettend veel vragen van volgers die benieuwd waren welke vulpen dat precies is. De meeste mensen waren behoorlijk teleurgesteld als ze hoorden hoeveel deze vulpen kost – iets dat wij heel goed kunnen begrijpen. Daarom geven wij jou nu de kans om deze prachtige pen te winnen, compleet ingegraveerd met je naam!

Wat moet je doen?

Meedoen is heel simpel: deel op Instagram een foto slider óf een reel waarin je laat zien hoe je je Structuurjunkie planner of (een van de) andere Structuurjunkie producten gebruikt en je liefde deelt. Dan hoef je alleen nog de hashtag #Structuurjunkie100000 te gebruiken zodat we je kunnen vinden en je doet mee! ‘Inzenden’ kan tot 1 januari 2022, daarna zal er een winnaar getrokken worden.

Let erop dat je profiel niet op privé staat, want dan kunnen wij je inzendingen niet zien. Wil je extra kans maken? Volg dan @Structuurjunkie en @BlossomBooks en tag ons in de foto.

In het kort

  • Deel via een fotoslider óf Reel op Instagram je liefde voor Structuurjunkie met de rest van de wereld;
  • Gebruik de hashtag #Structuurjunkie100000;
  • Zorg ervoor dat je profiel niet op privé staat, want dan kunnen we je inzending niet zien;
  • Wil je meer kansmaken? Volg dan ook @Structuurjunkie en @BlossomBooks;
  • Meedoen kan tot 1 januari 2022