fbpx

Deze boeken verschijnen in januari!

*Tijdelijk omslag van Francien laat je tieten nog eens zien

2022 staat om de hoek! De boekhandels zijn helaas dicht, maar dat weerhoudt ons boekliefhebbers er niet van om gewoon door te lezen en trouw onze (al overvolle) boekenplank verder aan te vullen. Lees in dit artikel welke boeken en herdrukken je in januari kan verwachten!

Tijdelijk omslag

Francien laat je tieten nog eens zien - Francien Regelink

”Mijn borsten zijn letterlijk aan de schandpaal genageld. Ik sta oog in oog met mijn eigen webcamfoto. Bevestigd op een blauwe steunpilaar zodat iedereen ze kan zien.”

Na het succes Wie zette mijn naaktfoto’s online? van Jantine Jongebloed publiceren wij in januari nu de heruitgave van Francien laat je tieten nog eens zien van Francien Regelink (ook wel bekend van het boek Druks en Help! ik sta online).

Francien stuurde op haar vijftiende een foto van haar borsten naar de jongen op wie ze verliefd was. Na de vakantie hingen er kopieën door de hele school.
Sinds het verschijnen van Francien laat je tieten nog eens zien in 2016, is Francien regelmatig aangeschoven in programma’s als EenVandaag en RTL Boulevard om over (shame)sexting te praten en geeft ze gastlessen op middelbare scholen. Met haar persoonlijke verhaal wil ze vooral benadrukken dat het nooit jouw schuld is als foto’s ongevraagd worden gedeeld en dat sexting ook heel leuk is. In een tijd waarin foto’s via sociale media nog sneller verspreid kunnen worden, is dit boek relevanter dan ooit.

Verschijningsdatum: 25-01-2022
Bestel deze editie hier: Francien laat je tieten nog eens zien.

Shit waar je als vrouw mee moet dealen - Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen

‘Ja, we mogen stemmen en werken en ja, volgens de wet zijn man en vrouw gelijk aan elkaar, maar nee, in Nederland zijn we er nog niet als het gaat om gendergelijkwaardigheid. Of breder getrokken: gelijkwaardigheid in het algemeen.’

In deze heruitgave van Heb je nou al een vriend? duiken Marie Lotte en Nydia in 50 ongepaste opmerkingen en vragen die vrouwen regelmatig naar hun hoofd geslingerd krijgen. Ben je ongesteld of zo? Zou je dat wel doen, nog een hap? Jij bent zeker de secretaresse! Had je maar geen rokje aan moeten trekken.

Van die opmerkingen waarvan je achteraf denkt: had ik maar iets scherps teruggezegd. Na het lezen van dit handboek sta je nooit meer met een mond vol tanden, want auteurs leggen niet alleen uit wat er precies mis is, ze geven ook rake comebacks.

Shit waar je als een vrouw mee moet dealen verschijnt op 26-01-2022.

Herdrukken

In januari komen er ook weer drie herdrukken, namelijk van:

De erfenisJennifer Lynn Barnes
Er komt een 4e druk van de paperback!

FAQ GenderMandy Woelkens & Thorn de Vries
FAQ Gender vliegt nog steeds over de toonbanken en krijgt alweer een 3e druk en dat binnen twee maanden. Proud!

LoreAlexandra Bracken
Ook Lore is bijna geheel uitverkocht en krijgt een tweede druk. Deze zal geen gouden of zilveren stofomslag krijgen, dus als je nog een Limited Edition binnen wil halen, raden wij je aan dit snel te doen. Er zijn namelijk nog maar zo een 20 exemplaren over.