fbpx

Deze boeken verschijnen in februari!

Blue Monday en januari zijn alweer bijna voorbij, op naar februari! De boekwinkels zijn weer open, dus je kan weer optimaal genieten van het kopen van nieuwe boeken. Deze maand hebben we iets minder titels gepland staan, maar kwaliteit boven kwantiteit!

In dit artikel vertellen we welke boeken je in februari bij ons kan verwachten. Lees snel verder!

De hartstocht van Monty en Percy - Mackenzi Lee

‘Wil je zeggen dat jullie nog geen geslachtsgemeenschap hebben gehad?’

De koningin van de historische queer-verhalen is back! En wel met deze nieuwe novelle over Monty en Percy. De hartstocht van Monty en Percy is een aanvulling op De grand tour van Henry Montague en gaat verder waar dit boek is geëindigd. Monty en Percy hebben elkaar eindelijk de liefde verklaard, maar nu moeten ze bedenken hoe hun toekomst eruit gaat zien en daar komt heel veel geklungel bij kijken. Mackenzi Lee heeft het ideale boek geschreven om te lezen op Valentijnsdag!

Verschijningsdatum: 14-02-2022

De novelle is enkel als e-book te verkrijgen. Bestel dit hier!

Definitief omslag nog niet bekend

Filmeditie De hemel begint bij je voeten - Jandy Nelson

Yes! De hemel begint bij je voeten is verfilmd en dat betekent dat we een filmeditie gaan uitbrengen. Jandy Nelson, de auteur van Ik geef je de zon, schrijft in dit boek over Lennie Walker. Ze brengt haar tijd het liefste door met een boek en laat graag poëzie achter voor wie dat maar wilt lezen. Maar dan komt haar zus Bailey te overlijden en staat de wereld van Lennie op zijn kop. En dan zijn er ook nog eens twee jongens die om haar aandacht vragen, terwijl ze helemaal geen idee heeft hoe ze daar mee moet omgaan. De film verschijnt op 11 februari bij Apple TV.

Verschijningsdatum: 01-03-2022

Herdrukken

In februari verschijnt er een nieuwe herdruk van:

Iedereen is de leuke vragen van Het kleine-dingen-boek aan het invullen, want het boek van Bonnie is al heel vaak verkocht. Tijd voor een herdruk van dit boek. Extra leuk: je kan nu voorin invullen dat dit boek van jou is!