Lore

Nederlandse limited edition
Alexandra Bracken

Van de #1 New York Times best-selling auteur Alexandra Bracken komt een overweldigend, spannend verhaal over macht, lot, liefde en verlossing, in de Nederlandse limited edition, exclusief geïllustreerd. 

Elke zeven jaar is het tijd voor de Agon: een week waarin negen Griekse goden als straf voor een vroegere opstand een week lang als stervelingen op aarde moeten leven. Ze worden opgejaagd door de afstammelingen van oude helden, die allemaal staan te popelen om in die week een god te doden en zo hun goddelijke macht en onsterfelijkheid over te nemen. Er zijn nog maar een paar oorspronkelijke Griekse goden over, en de nieuwe Agon staat op het punt te beginnen.

Lore Perseous zwoer om nooit meer aan een Agon mee te doen nadat haar hele familie was uitgemoord door een rivaliserende lijn. Jarenlang heeft ze elke gedachte aan wraak tegen de moordenaar, nu een god, weggedrukt. Maar als de volgende jacht losbarst in New York City, zoeken twee deelnemers haar op: Castor, een jeugdvriend waarvan Lore dacht dat hij dood was, en Athena, een van de laatste oorspronkelijke goden, die nu ernstig gewond is.

De godin biedt een alliantie aan tegen hun gezamenlijke vijand: als ze samenwerken, kunnen ze wraak nemen op de moordenaar van haar familie en de Agon voor altijd achter zich te laten. Maar Lore’s beslissing om zich weer bij de jacht aan te sluiten als afstammeling van Perseus, zal een dodelijke prijs hebben. Welke god en welke held zal ditmaal de Agon overleven?

De Nederlandse limited edition gaat een fantastische uitgave worden (denk aan een stofomslag, een naked cover, goudfolie en nog veel meer!). Voor de geïllustreerde schutbladen (en een exclusief fanpakket die je krijgt als je het boek pre-ordert, klik hier voor meer info) gaan we samenwerken met Tara Spruit. Een editie die zéker de moeite waard zal zijn om op te wachten!

Vertaald door Anne-Marieke Buijs.

ca. 608 pagina's
Hardcover € 24,99
E-book € 9,99
ISBN: 978 94 6349 284 3

Categorieën

  • Fantasy / Sci-fi

Thema's

  • Queeste

Downloads

Koop dit boek bij

Anderen lazen ook

Een vloek zo eenzaam 3D

Een vloek zo eenzaam

schim & schaduw netflix

De Grisha. Schim & Schaduw (Shadow and Bone)