fbpx

De leukste Trots en vooroordeel-memes

Het begon allemaal op 22 april 2020, toen Evelyn Evertsen (boekverkoper bij boekhandel Westerhof, en professioneel fangirl) een Instagram Story plaatste gericht aan ons en Lisette Jonkman. Daarna ging het balletje rollen, en nu, anderhalf jaar later, is het zo ver: Trots en vooroordeel verteld door Lisette Jonkman ligt in de boekhandel!

Om dit te vieren hebben we de leukste Trots en vooroordeel-memes voor je verzameld en bijeengebracht in dit artikel.

Hoe het allemaal begon

Tijd voor memes!

En om het af te sluiten…

Heb je zojuist al deze memes bekeken en heb je geen idee waar we het over hebben? Vraag je je bijvoorbeeld af hoeveel huwelijksaanzoeken er wel niet in dit boek zitten (spoiler alert: nog meer dan hierboven zijn genoemd)? Daar hebben we een oplossing voor: Trots en vooroordeel ligt namelijk nú in de boekhandel.

Vind de meme en WIN
Lisette Jonkman zou Lisette Jonkman niet zijn als ze geen meme had verstopt in haar hertelling van Pride and prejudice. Heb jij hem al gevonden? Stuur dan een mailtje met het citaat naar marketing@blossombooks.nl. De eerste lezer die de meme heeft gevonden krijgt de volgende wereldklassieker, Zorro. De vloek van Capistrano verteld door Kevin Hassingna verschijning thuisgestuurd!