fbpx

Deze boeken verschijnen in oktober

Volgende maand verschijnen er drie nieuwe boeken en staan er drie herdrukkingen op de planning. Voor sommige boeken kan je mee doen aan exclusieve pre-order acties. Ontvang bijvoorbeeld een gesigneerd exemplaar van Een steekje los of een fan-pakket voor Lore. Benieuwd wat we nog meer uitbrengen? Lees snel verder!

Een steekje los van Iris ter Haar

Eigenlijk zou Een steekje los al eind september in de winkels liggen, maar door wat problemen bij de drukker is er wat vertraging opgelopen. MAAR NU DAN ECHT: EEN STEEKJE LOS VERSCHIJNT IN OKTOBER!

In Een steekje los vertelt psycholoog Iris ter Haar over haar paniekstoornis en agorafobie. Ze vertelt haar verhaal: over de ontwikkeling van de stoornis, het moeten dealen met maandenlange wachtlijsten, de verschillende therapievormen, de invloed van angst op haar relatie, en hoe borduren haar hielp om niet langzaam gek te worden.

Voor dit boek organiseren wij een speciale pre-order actie. Als je Een steekje los bestelt bij Boekhandel Broekhuis, ontvang je namelijk een gesigneerd exemplaar! Bezoek deze pagina om te zien wat de voorwaarden zijn om mee te doen aan deze actie.

Zeis van Neal Shusterman

”Een wereld zonder honger
zonder ziekte
zonder oorlog
zonder lijden

… en zonder de dood”

Je hebt hem vast al voorbij zien komen; Zeis! In dit boek van Neal Shusterman volgen we Citra en Rowan. Twee tieners die in een wereld wonen waar niemand meer dood gaat. Om de wereldpopulatie toch binnen de perken te houden, zijn er Zeisen. Enkel deze Zeisen zijn in staat om mensenlevens te beëindigen en mogen zelf kiezen wie er sterft en wanneer. Citra en Rowan worden uitgekozen om de opleiding tot Zeis te volgen, maar weigeren blijkt lang niet zo makkelijk.

Dit spannende boek ligt vanaf 1 oktober in de winkel, dus bestel hem hier!

Netflix-set Tiny Pretty Things

‘Ik wil helemaal niet gelukkig zijn. Ik wil alleen de beste zijn.’

Tiny Pretty Things zit boordevol met drama en is een echte aanrader voor fans van Black Swan en Pretty Little Liars. Het verhaal volgt drie meiden op een exclusieve balletschool in New York. Zij doen er alles aan om de top te bereiken, ook als ze daarvoor moeten liegen, opofferen, manipuleren of bedriegen. Na het succes van de Netflix serie hebben wij besloten een box-set uit te brengen.

Vanaf 15 oktober kan je deze boeken dus als Netflix-set kopen, met korting!

 

Lore van Alexandra Bracken

”Elke zeven jaar is het tijd voor de Agon: een week waarin negen Griekse goden als straf voor een vroegere opstand een week lang als stervelingen op aarde moeten leven. Ze worden opgejaagd door de afstammelingen van oude helden, die allemaal staan te popelen om in die week een god te doden en zo hun goddelijke macht en onsterfelijkheid over te nemen. Er zijn nog maar een paar oorspronkelijke Griekse goden over, en de nieuwe Agon staat op het punt te beginnen…”

Als je net als wij fan bent van Griekse mythologie is dit hét boek voor jou. De eerste druk van dit boek is een limited edition en daardoor voorzien van luxe extraatjes, zoals een stoffen omslag, goudfolie en illustraties.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij zijn? Het is niet lang wachten meer! Eind oktober ligt Lore in de boekhandel. Wil je het boek graag pre-orderen? Dat kan hier. Als je het boek pre-ordert, zul je naast het boek ook een fan-pakket ontvangen waarmee de wereld van Lore nog meer tot leven komt.

Herdrukken

Voor oktober hebben wij drie herdrukken op de planning staan.

• Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum
Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum van Benjamin Alire Sáenz wordt massaal gelezen en krijgt alweer een 5e druk! Precies op tijd voor het vervolg Aristoteles & Dante duiken in de wateren van de wereld.

• Damn, horny
Ook Damn, horny van Marie Lotte en Nydia van Voorthuizen gaat als een trein. De vierde herdruk van dit boek verschijnt op 30 oktober.

• Echte Amerikaanse jongens
Daarnaast is ook Echte Amerikaanse jongens van Jason Reynolds toe aan een herdruk. Dit boek gaat over Rashad en Quinn, een zwart de ander wit, allebei echte Amerikaanse jongens. Ze worden beiden geconfronteerd met racisme en vooroordelen. Om de wereld te kunnen veranderen, moeten ze allebei hun toekomst op het spel zetten. Hoe ver willen ze gaan voor gerechtigheid? Deze herdruk staat gepland voor oktober. De precieze datum volgt later!