fbpx

Pre-order LORE voor exclusieve goodies

Als je onze Instagram een beetje in de gaten hebt gehouden de afgelopen tijd, dan weet je dat Myrthe begin dit jaar Lore van Alexandra Bracken heeft aangekocht! Myrthe is al van kinds af aan Griekse mythologie-fan en het was dus eigenlijk een klein wonder dat we niet eerder een boek of serie uitgaven die hierop was gebaseerd… Nu we wél een titel hebben die, eerlijk is eerlijk, best een beetje ingewikkeld in elkaar zit, besloten we om groots uit te pakken om jullie de full experience te geven!

Lore komt tot leven met je eigen fan-pakket!

Elke zeven jaar is het tijd voor de Agon: een week waarin negen Griekse goden als straf als stervelingen op aarde moeten leven. De held die erin slaagt in die week een Griekse god te doden, zal diens goddelijke macht en onsterfelijkheid overnemen.

In dit verhaal staan enkele Griekse goden en afstammelingen van de OG’s uit de Griekse mythologie (denk bijvoorbeeld aan Perseus, Theseus en Odysseus) centraal. Omdat we snappen dat niet iedereen meteen weet dat Athena de godin van de wijsheid, beheerste oorlogsvoering en vrede is en dat je haar kunt herkennen omdat ze (bijna) altijd wordt afgebeeld met een lans, óf dat Perseus bekend werd omdat hij de kop van Medusa afhakte, besloten wij dat dit de uitgelezen mogelijkheid is om jullie daar een handje bij te helpen met behulp van… art work!

Natuurlijk vind je voorin het boek een uitgebreide personagelijst en zullen we ook achterin nog wat extra uitleg toevoegen, maar daar blijft het niet bij. We hebben besloten om voor iedereen die het boek pre-ordert een fan-pakket samen te stellen waarmee de wereld nog meer tot leven komt.

Op Instagram vroegen we jullie van wie jullie heel graag artwork bij dit boek zouden willen zien en Tara Spruit stak daar met kop en schouders bovenuit! We zijn dan ook ontzettend trots om te mogen vertellen dat zij het begeleidende artwork gaat maken.

Drie van de vier afbeeldingen geïllustreerd door Tara Spruit

Pre-Lorder!

Als je Lore pre-ordert (dus bestelt vóórdat het boek in de winkels ligt) en ons je aankoopbewijs mailt, dan krijg je bij verschijnen je eigen fanpakketje toegestuurd! Dit pakketje bestaat uit:

  • Vier kaarten met de belangrijkste personages, geïllustreerd door Tara Spruit. Op de achterkant van de kaarten vind je een beschrijving van de personages plus allerlei handige informatie uit de Griekse mythologie (kennis is macht, op naar world domination!)
  • Een brief van Alexandra Bracken aan Nederlandse en Vlaamse lezers.
  • Een poster (A4) met daarop een statieportret van alle helden en goden die een grote rol spelen in het verhaal – ook weer geïllustreerd door Tara Spruit!

Hierdoor wordt het nog toffer (en makkelijker) om in de wereld te duiken die Alexandra Bracken heeft geschapen!

Gimme gimme! (zo werkt het)

  1. Pre-order het boek in je favoriete (online) boekhandel
  2. Mail ons een foto/scan/pdf van de bon naar info@blossombooks.nl. Vergeet niet om je adres hierbij te vermelden, anders kunnen we het pakketje niet naar je opsturen.
  3. Zodra het boek verschenen is sturen wij alles naar je op. Het boek krijg je van de (online) boekhandel!

That’s it!

De kleine lettertjes:

Let op: deze actie is verlengd!

Omdat het boek iets is vertraagd, mag je je bonnetje insturen tot en met zondag 7 november 23.59 uur. Heb je dat dus nog niet gedaan, stuur hem dan snel in!

Je kan alleen een pre-ordersetje aanvragen als je de Nederlandstalige versie van het boek hebt besteld. Uiteraard kunnen Vlaamse lezers ook meedoen! Deze fanpakketjes zullen door L&M Books, onze partner in België, worden verstuurd.

Maar er is meer!

Wist je trouwens dat de eerste druk van de Nederlandstalige editie van Lore een limited Edition zal zijn? Dit zijn alle special treats die van dit boek een echte musthave gaan maken:

  • Stofomslag
  • Naked cover met heel veel goud(folie)
  • Artwork van Tara Spruit op de schutbladen

De limited edition kost € 24,99 en op is op! Meer informatie over het boek en allerlei handige bestellinkjes vind je hier.