fbpx

Welkom op De academie!

Jaarlijkst worden hooguit vijf studenten toegelaten tot de eliteschool van Fréderic en Isabella Recourt. Niemand weet wat de studenten precies leren aan deze exclusieve privéschool. De alumni zwijgen als het graf. Maar één ding is zeker: wie mag toetreden tot de Academie zal het allerhoogst haalbare bereiken.

Lees hier alvast het eerste hoofdstuk uit dit mysterieuze tweede boek van Astrid Boonstoppel. Ook toetreden tot de Academie? Deel dan een mysterieuze foto met #ikbentoegelaten op Instagram. We delen onze favorieten!

 

View this post on Instagram

#ikbentoegelaten

A post shared by Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) on Oct 25, 2020 at 1:01am PDT

//www.instagram.com/embed.js
View this post on Instagram

#ikbentoegelaten

A post shared by Chelsey (@leesmeemetmij) on Oct 23, 2020 at 1:00am PDT

//www.instagram.com/embed.js
View this post on Instagram

#ikbentoegelaten Heb jij ze ook gespot de afgelopen 10 dagen? 10 kraagjes verspreid over 10 van de leukste Bookstagramaccounts van Nederland? We hebben een aantal hele leuke reacties gezien, en verdenkingen over waar dat kraagje en die #toegelaten nou eigenlijk naar verwezen. Gelukkig hadden heel veel van jullie het goed geraden: het was natuurlijk een knipoog naar De academie van @astridboonstoppel die vandaag zou verschijnen. De Recourt Academie voor Meisjes laat ieder jaar maar vijf studenten toe. De ambitieuze talentvolle Em is dit jaar een van de gelukkigen. Maar langzamerhand ontdekt ze dat de Academie vele geheimen kent. Als je een (gepersonaliseerd) gesigneerd exemplaar hebt gepre-orderd bij @donneryoungadult dan heb je je exemplaar als het goed is al ontvangen. En dan is je heel misschien ook opgevallen dat we een foutje hebben gemaakt met de barcode. Daardoor is de hele eerste druk per ongeluk ingeslagen onder de verkeerde titel, en daardoor hebben de boekhandels hun exemplaren nog niet ontvangen. We hebben sinds dinsdag hard aan een oplossing gewerkt, en De academie wordt as we speak gestickerd met de juiste barcode. Helaas betekent dat wel dat het boek niet vandaag maar maandag in de boekhandel ligt. Heb je jouw exemplaar online besteld? Dan kan je die maandag of dinsdag op je deurmat verwachten. Ben je ook zo benieuwd naar dit mysterieuze boek?

A post shared by Blossom Books (@blossombooks) on Oct 29, 2020 at 2:56am PDT

//www.instagram.com/embed.js