fbpx

Sla je slag: 2+1 gratis op deze series!

Het is bijna zomer! Eindelijk tijd om lekker in het zonnetje alle boeken te verslinden die op je lijstje staan. Heb je nog series die je graag wil gaan lezen? Wij hebben de aankomende drie maanden een ontzettend leuke actie: je krijgt op verschillende series van ons twee plus een gratis! Lees gauw verder welke series dit zijn en sla je slag. Extra leuk: de actie is Mix & Match dus je mag uit alle negen paperbacks kiezen!

Ook voor de e-bookliefhebbers hebben we korting geregeld, lees snel verder hoe je daar gebruik van kan maken!

Het Hawthorne-mysterie

Wat doe je als je plots miljarden erft van iemand die je nog nooit ontmoet hebt? Het enige wat je moet doen om dit te ontvangen, is een jaar in het huis (zeg maar gerust mansion) met de onterfde familie wonen… Het overkomt Avery Grambs in de Hawthorne-trilogie. Deze boeken hebben alles wat nodig hebt: knappe kleinzoons, een bad ass beste vriendin, spanning, raadsels, puzzels en een love triangle. De trilogie is geschreven door Jennifer Lynn Barnes.

In het eerste deel De erfenis ziet toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft… en niemand weet waarom. Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

Het verhaal gaat in deel twee De verloren erfgenaam verder. Hierin is Avery’s leven is niet meer hetzelfde sinds Tobias Hawthorne haar zijn fortuin naliet – op voorwaarde dat ze een jaar lang in zijn huis zou verblijven, samen met de rest van zijn net onterfde familie. Ze ontdekte al snel dat het geen toeval is dat haar naam in het testament van Tobias staat, maar waarom hij zijn miljarden precies aan haar toevertrouwde weet ze nog steeds niet. Ze is vastbesloten om antwoorden te vinden. Met elk nieuw raadsel en elke aanwijzing raakt Avery dieper verstrikt in het web dat de oude Tobias voor zijn dood gesponnen heeft. Samen met de Hawthorne-kleinzoons doet ze de ene schokkende ontdekking na de andere. En dat er nog steeds mensen zijn die haar liever zien vertrekken, maakt het er niet gemakkelijker op.

In het laatste deel De laatste zet is het is nog maar een kwestie van weken voor de miljarden van Tobias Hawthorne officieel van Avery Grambs zullen zijn: haar jaar in Hawthorne House is bijna voorbij. De beveiliging staat op scherp, paparazzi liggen in de struiken en haar advocaat bestookt haar met financiële plannen. Maar Avery laat zich liever afleiden door de Hawthorne-broers, die ze inmiddels niet meer kan wegdenken uit haar leven. Zij kent hun geheimen en de broers die van haar. Alles kan echter in een klap veranderen wanneer Avery een onverwachte bezoeker binnenlaat. Het meisje vraagt om hulp, maar is ze te vertrouwen? Haar komst maakt in elk geval veel los in Hawthorne House. Algauw wordt duidelijk dat er nog een laatste puzzel moet worden opgelost: een gevaarlijk spel tegen een onbekende, machtige speler. En er kan er maar één de winnaar zijn.

Zet deze toffe TikTok-sensatie nú op je TBR-lijstje en betaal er slechts voor twee, in plaats van drie! Je kunt de boeken aanschaffen bij je lokale boekhandel, online of in onze webshop.

En leuk nieuws: eind augustus verschijnt er een nieuw verhaal over de Hawthorne-familie! Terwijl Grayson zijn halfzussen uit de problemen moet halen, infiltreert Jameson in een exclusieve ondergrondse gokclub. En zoals we van Barnes gewend zijn, barst ook dit boek weer van de spanning, intriges en plotwendingen. De Hawthorne-broers verschijnt op 29 augustus. Via onze webshop kan je ‘m alvast pre-orderen!

De Edelsteen-trilogie

Zin in een fantasy die plaats vindt in de geschiedenis? Begin dan nu met de Edelsteen-trilogie! Deze (origineel Duitse) serie hebben we onlangs in een nieuw jasje gestoken en er zit nu op elk deel een tof kleurtje op de snee. In deze trilogie van Kirsten Gier heeft de zestienjarige Gwendolyn een zeldzaam tijdreisgen geërfd van haar familie en hierdoor maakt ze de gekste dingen mee!

Robijnrood is deel 1. Hierin maken we kennis met de zestienjarige Gwendolyn Shepherd die, tegen alle verwachtingen van haar unieke familie in, een zeldzaam tijdreisgen heeft geërfd. Zonder enige voorbereiding komt Gwendolyn terecht in een magische wereld van tijdreizen, historische kostuums, luxe dansfeesten, een geheim genootschap én een machtige graaf. Dat ze dit avontuur moet aangaan met de knappe Gideon maakt het voor Gwendolyn allemaal net iets minder erg.

In deel twee, Saffierblauw, moet Gwen allerlei ouderwetse dansen leren, ze moet weten hoe je op een soiree beschaafd met je waaier wappert (helemaal niet makkelijk!), ze moet extra geschiedenislessen volgen en dan moet ze ook nog een geheimzinnige opdracht vervullen. Het enige pluspuntje is dat ze tijdens haar tijdreizen mooie kostuums aan mag. O ja, en Gideon, haar superknappe tijdreisgenoot, is ook wel een groot pluspunt! Een hilarisch tijdreisverhaal over de sympathieke Gwendolyn, de arrogante Gideon, de grappige waterspuwersgeest Xemerius en Gwens beste vriendin Leslie.

Het laatste deel, Smaragdgroen, Gwendolyn Shepherd heeft het helemaal gehad. Met het stomme tijdreizen waarmee ze is opgezadeld en met de geheimzinnigheid van de Wachters. Waarom vertelt niemand haar ooit iets? De reden dat ze per se naar dat verschrikkelijke bal in de achttiende eeuw moet, bijvoorbeeld. En Gideon kan ze al helemaal niet meer luchten of zien. Heeft hij zijn verliefdheid echt alleen gespeeld om de graaf van Saint Germain tevreden te houden? Ze besluit om samen met haar beste vriendin Leslie, de waterspuwergeest Xemerius en haar allang overleden opa op onderzoek uit te gaan. Dan gebeurt er iets waardoor Gwendolyns leven nog een keer op de kop wordt gezet. Een confrontatie met de graaf van St. Germain is onvermijdelijk en Gideon is hierbij onmisbaar. Zullen ze samen het kwaad overwinnen? En zal het gebroken hart van Gwendolyn gelijmd kunnen worden?

Kan jouw boekenkast nog meer kleur gebruiken? Haal dan nú deze verslavende serie in huis en en betaal er slechts voor twee, in plaats van drie! Je kunt de boeken aanschaffen bij je lokale boekhandel, online of in onze webshop.

De Vervloekt-trilogie

Ook de Vervloekt-trilogie van Brigid Kemmerer scoor je deze zomer in de korting! Een vloek zo eenzaam is een hervertelling van het sprookje Belle en het beest, maar dan in een uniek jasje. Het verhaal wordt verteld vanuit twee hoofdpersonages: Harper en Rhen.

Het verhaal begint met Een vloek zo eenzaam. Prins Rhen is vervloekt: hij beleeft de herfst van zijn achttiende levensjaar telkens opnieuw. In het begin maakte hij zich niet veel zorgen want het leek gemakkelijk de vloek op te heffen: deze zou verbroken worden als er een meisje verliefd op hem werd. Maar dat was voordat hij merkte dat hij aan het eind van iedere herfst veranderde in een bloeddorstig monster dat alles en iedereen om zich heen verscheurde, inclusief zijn familie. Na 327 herfsten is hij alle hoop verloren. Totdat de onschuldige Harper Lacy zijn wereld in wordt gezogen…

Het verhaal gaat hierna verder in Een hart zo vurig. In dit deel worden hechte banden op de proef gesteld en ontluikt er nieuwe liefde in een koninkrijk dat aan de rand van een oorlog staat. Een hart zo vurig is een sage die je hart sneller laat kloppen en waarin je door móét lezen.

De trilogie wordt afgesloten met Een eed zo duivels. Hierin heeft Grey Rhen zestig dagen gegeven om de heerschappij over Sinteldaal uit handen te geven voordat hij Lia Mara zal helpen het met geweld in te nemen. Nu iedereen weet dat ze broers zijn, is het rijk verdeeld: sommigen blijven achter prins Rhen staan, anderen hopen op betere tijden met Grey aan de macht. Wat niemand weet is dat Rhen moet buigen voor de grillen van tovenares Lilith. Wat zal zij doen met Sinteldaal als Grey wint? Ondertussen lukt het Lia Mara niet om het vertrouwen van het volk van Syhlvoorde te winnen. In tegenstelling tot haar moeder, kan ze niet met harde hand regeren. Tot onvrede van haar onderdanen. Terwijl Greys ultimatum steeds dichterbij komt, vraagt Lia Mara zich af of ze de koningin kan zijn die haar land nodig heeft. Loyaliteit wordt op de proef gesteld, liefde staat onder druk en een gevaarlijke vijand keert terug in dit epische slot van de Vervloekt-trilogie!

Je kunt de boeken aanschaffen bij je lokale boekhandel, online of in onze webshop.

Korting op e-books

Komende drie maanden geven we ook korting op deze negen e-books!

In juni kun je De erfenis en Een vloek zo eenzaam aanschaffen voor maar €4,99! Robijnrood is zelfs te koop voor een spotprijs van €3,99.

In juli hebben we de tweede delen van de series afgeprijsd. Voeg De verloren erfgenaam, Een hart zo vurig en Saffierblauw alvast toe aan je favorieten, zodat je ze niet uit het oog verliest!

In de laatste maand van de actie krijg je korting op de laatste delen (goh verrassing) van de series, dus in augustus zijn De laatste zet, Een eed zo duivels en Smaragdgroen zijn aan de beurt.

E-bookbundels
Kun je niet wachten op de volgende delen en wil je de Edelsteen-trilogie of de Vervloekt-trilogie binge-readen? Ook dan hebben we een leuke deal voor je, want de e-bookbundels van deze series zijn de hele zomer met 20% korting aan te schaffen!

Nog even alles op een rijtje

Welke boeken doen mee aan de actie?
Je kan kiezen uit de volgende paperbacks (de hardcovers doen dus niet mee aan de actie!): Het Hawthorne-mysterie; De erfenis, De verloren erfgenaam, De laatste zet. De Edelsteen-trilogie; Robijnrood, Saffierblauw, Smaragdgroen. De Vervloekt-trilogie; Een vloek zo eenzaam, Een hart zo vurig, Een eed zo duivels. Kies er drie en betaal er maar twee! Mix & Match de boeken die nog op je TBR hebt staan of schaf in een keer een nieuwe serie aan.

Waar kan ik de boeken inslaan?

Wanneer is de actie afgelopen?
De actie duurt t/m 31 augustus 2023.

Heb je nog een vraag?
Mail ons op marketing@blossombooks.nl.