fbpx

Wij zijn verhuisd!

De afgelopen dagen zijn wij heel druk, en wat afwezig, geweest! We zijn met ons kantoor naar het prachtige centrum van Zeist verhuisd, een dorp in Utrecht. We hebben de groene bossen in Vleuten ingeleverd voor een monumentaal pand. Dit nieuwe kantoor is slechts 20 m2 groter dan ons vorige, maar het voelt als veel meer. Zo hebben we drie verdiepingen, en aparte kantoren voor de redactie, marketing & Myrthe. Ook hebben we een grote postkamer waar we jullie bestellingen inpakken én een gave zolder met vergaderruimte. Het is nog niet helemaal af, maar in dit blog laten we graag ons nieuwe kantoor aan jullie zien! Lees en kijk gauw verder voor onze office-tour.

De postkamer

Bij binnenkomst heb je meteen aan je linkerhand onze postkamer. Hierin staat onze gigantische boekenkast, waaruit we jullie pakketjes kunnen inpakken. Ook versturen we hierin de PR- en recensie-pakketjes. Naast onze kast met nieuwe boeken, hebben we ook een (kleinere) kast vol met B-keuzes. Dit zijn boeken die retour zijn gekomen van de boekhandels of andere bestellingen, en een deukje hebben opgelopen. Zo kunnen wij deze doorverkopen voor een kleiner prijsje. Houd vooral onze webshop in de gaten om te zien welke boeken we als B-keuze aanbieden!

Redactie-kantoor

Als je doorloopt, heb je aan je rechterhand het kantoor van onze redactie. Hier zitten Linda en Maureen elke dag. Ook hebben we er een grote grijze stoel staan waar je heerlijk in kan zitten lezen. Ook in de redactiekamer is er een grote boekenkast, vol met alle boeken die wij hebben uitgegeven.

Keuken

Als je vanuit de redactiekamer doorloopt, kom je in onze keuken. De wanden hebben een prachtige donkerrode kleur, wat super goed matcht met onze (tweedehands) SMEG-koelkast! Hier bereiden we dagelijks onze havercappu’s en lunches, en kunnen we snoepen uit de kast. Ook kan je vanuit de keuken heerlijk naar buiten kijken.

Marketing-kantoor

Als je dan de trap naar boven neemt, en links de deur open doet, kom je bij het kantoor van ons marketingteam. Hier zitten Hannah, Judith en Maaike (stagiaire) te werken! In de ingebouwde kast hebben zij hun favoriete boekenseries staan, en zijn er genoeg plantjes te vinden. Ze kunnen vanuit de grote ramen heerlijk naar de langslopende mensen staren en ook prachtige content maken voor op Instagram en TikTok.

Myrthe's kantoor

Dit gebouw is zo groot, dat Myrthe zelfs haar eigen kantoor heeft! Ze zit hier samen met haar hond Koosje. Ook zij heeft een eigen boekenkast en prachtige planten staan. Ook staan er twee lekkere stoelen waar ze, wanneer nodig, in kan relaxen.

Zolder & Vergaderruimte

En dan de laatste trap omhoog. Hier kom je bij onze zolder, en daarnaast zit een vergaderruimte. Ook op de zolder hebben we een kleine koelkast en waterkoker staan, zodat we tijdens de vergaderen ook genoeg te eten en drinken hebben. We zijn al helemaal gewend en groot fan van ons nieuwe kantoor!