fbpx

Deze boeken verschijnen in mei

Terwijl we nog aan het bijkomen zijn van een oranje Koningsdag, kijken we al met een frisse lenteblik vooruit naar de boeken die in mei bij ons verschijnen. En we hebben hele leuke titels voor jullie op de planning staan! In 2009 verscheen bij ons de vertaling van Rubinrot van Kerstin Gier. Om het tienjarige-jubileum van de gehele Edelsteentrilogie te vieren, brengen we alle drie de boeken opnieuw uit met een nieuwe cover én kleur op snee. Vorige maand verscheen de heruitgave van Robijnrood al, deze maand volgen deel twee en drie. Lees gauw verder!

Saffierblauw - Kerstin Gier

Saffierblauw is het tweede deel van de Edelsteentrilogie van Kerstin Gier. Gwen moet allerlei ouderwetse dansen leren, ze moet weten hoe je op een soiree beschaafd met je waaier wappert (helemaal niet makkelijk!), ze moet extra geschiedenislessen volgen én dan moet ze ook nog een geheimzinnige opdracht vervullen. Het enige pluspuntje is dat ze tijdens haar tijdreizen mooie kostuums aan mag. O ja, en Gideon, haar superknappe tijdreisgenoot, is ook wel een groot pluspunt!

Verschijningsdatum: 17-05-2023
Bestel Saffierblauw hier.

Smaragdgroen - Kerstin Gier

En aanschouw hier de cover van Smaragdgroen, het laatste deel van de Edelsteentrilogie.

In dit deel is Gwen het stomme tijdreizen waarmee ze is opgezadeld en de geheimzinnigheid van de Wachters helemaal zat. Nooit vertelt iemand haar iets. De reden dat ze per se naar dat verschrikkelijke bal in de achttiende eeuw moet, bijvoorbeeld. En Gideon kan ze al helemaal niet meer luchten of zien.
Dan besluit Gwen om samen met haar beste vriendin Leslie, de waterspuwergeest Xemerius en haar allang overleden opa op onderzoek uit te gaan. Hierdoor gebeurt er iets waardoor Gwen’s leven nog een keer op de kop wordt gezet. Een confrontatie is onvermijdelijk en Gideon is hierbij onmisbaar. Zullen ze samen met kwaad overwinnen? En zal het gebroken hart van Gwen gelijmd kunnen worden?

Verschijningsdatum: 24-05-2023
Bestel Smaragdgroen hier.