fbpx

Deze boeken verschijnen in juni

De zon is volop aan het schijnen en dat kunnen we voelen! We krijgen spontaan zin in om lekker in de tuin, op het balkon of in het park een boek te gaan lezen. Deze maand hebben we dan ook weer een aantal super toffe titels voor jullie klaarstaan. Zo komt onze eerste thriller met horror-randje uit, verschijnt het vervolg van een mega verslavende fantasyserie én hebben we een speciaal dagboek voor jullie gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!

De laatste zomer - Dana Mele

Een van hen is een verrader. Een van hen zoende de dader. En een van hen is een moordenaar…
Een verscheurde vriendengroep komt in De laatste zomer van Dana Mele na een desastreuze zomer nog één keer bij elkaar. Sommigen om te vergeten, anderen om te herinneren. Het is duidelijk dat een deel van de vrienden probeert een geheim te bewaren: er waren een zomerhuis, een brand en een lijk – maar wie was waar verantwoordelijk voor? In drie spannende delen met elk een ander perspectief, zal de lezer langzaam verbanden leggen en erachter komen wat er nu echt gebeurde in de zomer dat het zomerhuis volledig afbrandde.

Verschijningsdatum: 21 juni 2023
Bestel De laatste zomer hier.

Alizeh. Het lot van de djinn - Tahereh Mafi

Eind deze maand komt het adembenemende vervolg van Alizeh. De duistere profetie uit! Deze verslavende fantasyserie is geschreven door Tahereh Mafi, die je wellicht kan kennen van de Touching Juliette-serie.
In Alizeh. Het lot van de djinn is Alizeh vastbesloten om haar volk te bevrijden en een goede koningin te zijn, maar is ze bereid daarvoor te trouwen met de koning van Tulan? Kamran voelt zich verraden en wil maar één ding: ook naar Tulan om wraak te nemen voor de moord op zijn grootvader – en hij kan alleen maar hopen dat Alizeh daar op hem wacht.

Verschijningsdatum: 27 juni 2023
Bestel Alizeh. Het lot van de djinn hier.

Structuurjunkie Dagboek

Elke dag opschrijven waar je dankbaar voor bent zorgt ervoor dat je meer tevreden bent en gelukkiger in het leven stat. Met het Structuurjunkie Dagboek wordt je daarbij geholpen! In dit prachtige paarse dagboek kan je elke dag noteren waar je die dag dankbaar voor bent, wat er minder leuk was en wat je verder nog te melden hebt. Elke dag krijg je een nieuwe vraag om te beantwoorden, zodat je kunt reflecteren op de dag. Ook kun je je slaap, humeur, hydratatie, beweging en productiviteit bijhouden.

Verschijningsdatum: 7 juni 2023
Bestel het Structuurjunkie Dagboek hier.