fbpx

Mix & Match – 3 maanden, 3 boeken voor maar €30

Het zonnetje in huis halen. Dat moet wel met deze grijze wolken. We hebben een aftelkalender die tot aan de zomer loopt, want wij hebben zin in hangmat + zon + zomerse boeken. EN hoe kunnen we dit beter doen dan weer zo’n mooie zomeractie, zoals die we vorig jaar hadden!
Speciaal voor alle mede-aftellers hebben we een zomeractie in het leven geroepen met boeken die zowel op onze site als in alle (online) boekhandels te koop zijn. De Grishaverse én de Lunar Chronicles zijn deze hele zomer, tot en met 31 augustus met korting aan te schaffen.

Dus… het is ein-de-lijk tijd om lekker in het zonnetje alle boeken te verslinden die op je lijstje staan. Heb je nog series die je graag wil gaan lezen? Wij hebben de aankomende drie maanden een ontzettend leuke actie: je krijgt op verschillende series van ons korting: 3 boeken voor €30! Lees gauw verder welke series dit zijn en sla je slag. Extra leuk: de actie is Mix & Match dus je mag uit al deze mooie boeken kiezen.

Ook voor de e-bookliefhebbers hebben we korting geregeld, lees onderaan hoe je daar gebruik van kan maken.

De Grishaverse

Leigh Bardugo creëerde De Grishaverse; een wereld vol helden, schurken, politieke machtspelletjes, oorlogen, dieven, list, bedrog en heel veel (verboden) magie. Duik in De Grishaverse en laat je meevoeren in een van de beste fantasy-werelden die de afgelopen jaren gecreëerd is.

Inmiddels zijn miljoenen exemplaren en heel wat vertalingen verder. Netflix-serie Shadow & Bone is ondertussen ook een hit en het eerste seizoen is door fans enthousiast ontvangen. We maken graag wegwijs in de wereld van Grishaverse en vertellen je ook meteen welke edities er momenteel leverbaar zijn. Je kunt ook informatie vinden op de website over de Grishaverse.

Direct de boeken bij aanschaffen? Dat kan hier!

De Lunar Chronicles

Er was eens, in de toekomst…

The Lunar Chronicles zijn futuristische bewerkingen van klassieke sprookjes. In Cinder moet een cyborgtiener het stellen met een gemene stiefmoeder, in opstand komen tegen de boze koningin Levana, en beslissen wat ze voelt voor de knappe prins. In de delen die volgen vindt Cinder een bondgenoot in Scarlet, die piloot is van een ruimteschip en vastbesloten om een vermiste dierbare te vinden. Daarvoor krijgt ze hulp van straatvechter Wolf, computerhacker Cress en Winter, de prinses die weleens de sleutel zou kunnen zijn om het koninkrijk – en de wereld – te redden.

Korting op e-books

Komende drie maanden geven we ook korting op deze e-books!

In juni kun je alle delen uit De Lunar Chronicles aanschaffen met 40% korting. Het eerste deel, Cinder, is daardoor zelfs te koop voor een spotprijs van €4,19.
Wil je liever alle Grisha boeken digitaal lezen? De Grishaverse serie is bij Kobo, Libris, Bruna en Ebook.nl afgeprijsd!

Voor de geduldigen onder ons:

Heb je heel erg veel geduld? Dan kun je ook nog tot 1 augustus wachten. Dan verlagen we de prijzen van alle bundels en supersets, van deze series.

Nog even alles op een rijtje

Welke boeken doen mee aan de actie?
Je kan kiezen uit de volgende paperbacks:

The Lunar Chronicles
Cinder  – Meyer, Marissa
Cress – Meyer, Marissa
Levana – Meyer, Marissa
Scarlet – Meyer, Marissa
Winter – Meyer, Marissa

De kraaien:
List & Leugens Bardugo, Leigh De Kraaien
Kraai & Koninkrijk Bardugo, Leigh De Kraaien

De Grisha trilogie:
Schim en schaduw Bardugo, Leigh De Grisha
Dreiging en duisternis Bardugo, Leigh De Grisha
Val en verlossing Bardugo, Leigh De Grisha

Losse Grishaverse titels:
Het oordeel van de wolf Bardugo, Leigh De Grisha
De taal der doornen Bardugo, Leigh De Grishaverse
De verminkte koning Bardugo, Leigh De Grishaverse

Kies er drie en betaal maar €30! Mix & Match de boeken die nog op je TBR hebt staan of schaf in één keer een nieuwe serie aan.

Waar kan ik de boeken inslaan?

  • Via onze webshop
  • Bij de lokale boekhandel of via hun webshop
  • Via een online webwinkel, zoals Libris of Bruna.
  • De e-books kun je vinden op Libris, ebook.nl, Bruna of Kobo.

Wanneer is de actie afgelopen?
De actie duurt t/m 31 augustus 2023.

Heb je nog een vraag?
Mail ons op marketing@blossombooks.nl.