fbpx

Deze boeken verschijnen in augustus

Augustus begint niet zoals we hopen van deze zomermaand. Je hoeft niet eens naar buiten te kijken om te weten dat het regent, want dat is het enige wat in de weerberichten voor aankomende tijd wordt voorspeld. Maar hier laat jij je zomer niet door verpesten, toch? En al helemaal niet als je in een goed boek kunt duiken. Lees snel verder wat er in augustus allemaal gaat verschijnen waar je de regenachtige buitenwereld helemaal door kunt vergeten. Tot in september!

De Hawthorne-broers van Jennifer Lynn Barnes

Het is eindelijk zo ver! Binnenkort ligt er een nieuw boek van Jennifer Lynn Barnes in de winkels over De Hawthorne-broers Jameson en Grayson. De auteur kent haar publiek goed, want wie kan er nou genoeg krijgen van dit duo?

Terwijl Grayson zijn halfzussen uit de problemen moet halen, infiltreert Jameson in een exclusieve ondergrondse gokclub. En zoals we van Barnes gewend zijn, barst ook dit boek weer van de spanning, intriges en plotwendingen.

De Hawthorne-broers speelt zich af tussen het laatste hoofdstuk en de epiloog van De laatste zet. Mocht je die nog niet in de kast hebben staan… Wij hebben de allerlaatste hardcoverexemplaren beschikbaar én je krijgt er een gesigneerde bookplate bij van Jennifer Lynn Barnes herself. Op = op.

Verschijningsdatum: 29 augustus 2023
Bestel De Hawthorne-broers hier.

Structuurjunkie-planners 2024 van Cynthia Schultz

Begin deze maand komen de nieuwe planners van Structuurjunkie voor kalenderjaar 2024 uit. Deze planners uit de Curaçao-collectie hebben extra vrolijke kleuren, om je het hele jaar door te slepen.

De Structuurjunkie-planners 2024 lopen van maandag 1 januari 2024 tot en met zondag 5 januari 2025. Beide planners hebben jaaroverzichten, maandoverzichten en natuurlijk weekoverzichten. Op elke pagina is voldoende ruimte om bijkomende taken te noteren, achterin zijn lijntjespagina’s voor al je notities en pixeldagboeken.

De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en A4-formaat.

Verschijningsdatum: 8 augustus 2023
Bestel de 2024 planner op het normale formaat hier en de planner op A4-formaat hier.

Zolang de citroenbomen bloeien van Zoulfa Katouh (herdruk)

Je denkt waarschijnlijk: huh, waarom staat een herdruk zo groot in dit rijtje? Dat zal ik je vertellen. De aankomende herdruk van Zolang de citroenbomen bloeien van Zoulfa Katouh krijgt namelijk een exclusief extra hoofdstuk! Dat verdient toch wel even wat meer aandacht.

En wist je dat Zolang de citroenbomen bloeien genomineerd is voor Beste Boek voor Jongeren 2023 in de categorie ‘Vertaald’? Hoe veel redenen heb je nog nodig om deze herdruk aan te schaffen? Je zult hem kunnen herkennen aan een (verwijderbare) sticker op het omslag.

Kun je niet wachten? Je kunt ook in de tussentijd ook nog dit interview met de auteur lezen!