fbpx

Deze titels verschijnen in oktober 2020

De herfst is alweer begonnen, en de maand van Halloween komt eraan. De ochtenden en avonden lijken ook opeens een stuk donkerder! Heb jij al zin om je onder een deken op te krullen en een goed boek open te slaan? Je hebt geluk, want deze maand komen er twee nieuwe titels aan! Bovendien komen ook de dustjackets van de Lunar Chronicles en de Touching Juliette-serie eindelijk uit. Tenslotte, voor de structuurjunkies onder ons: er verschijnen vier nieuwe Structuurjunkie Planners!

Een vloek zo eenzaam

We weten dat veel van jullie al lang uitkijken naar deze hertelling van Belle en het Beest: Een vloek zo eenzaam van Brigid Kemmerer. En op 15 oktober is ‘ie er eindelijk! 

Prins Rhen is vervloekt en beleeft de herfst van zijn achttiende levensjaar telkens opnieuw. Om de vloek te verbreken moet er een meisje verliefd op hem worden, maar hoe kan ooit iemand van hem houden als hij aan het einde van iedere herfst verandert in een bloeddorstig monster?

Harper heeft geleerd om sterk te zijn. Haar vader is weg, haar moeder ligt op sterven en haar broer denkt dat haar cerebrale parese haar kwetsbaar maakt, maar Harper doet er alles aan om te overleven. Wanneer ze in de straten van Washington een ontvoering probeert te voorkomen, belandt ze plotseling in een magische wereld. Rhens wereld. Kan zij de prins toch nog hoop geven?

Pre-order het boek alvast bij je favoriete boekhandel: dat kan via deze link.

De Academie

Ben jij ook benieuwd naar het nieuwste boek van de winnaar van De Jonge Jury Debuutprijs 2020? De Academie van Astrid Boonstoppel verschijnt op 29 oktober.

Niemand weet wat er precies gebeurt tijdens een Academiejaar aan de exclusieve Recourt Academie voor Meisjes. De alumni zwijgen als het graf. Eén ding is echter zeker: de studenten worden zonder uitzondering succesvol.

Jaarlijks worden hooguit vijf studenten toegelaten tot de eliteschool van Frédéric en Isabella Recourt. De ambitieuze, talentvolle Em is een van die studenten. Ze kan niet wachten om haar grote voorbeeld, Isabella, in het echt te ontmoeten. Dit jaar is het begin van haar toekomst. Maar langzamerhand ontdekt ze dat de Academie vele geheimen kent…

Wil je De academie op de dag van verschijning (gepersonaliseerd) gesigneerd op je deurmat hebben? Dat kan alleen bij boekhandel Donner. Pre-order alvast een gesigneerd exemplaar via deze link. Ongesigneerde exemplaren zijn natuurlijk ook al te pre-orderen, bij je lokale boekhandel of hier bij je favoriete online boekhandel.

De dustjackets

Jullie hebben geduldig moeten zijn, maar deze maand komen ze echt uit: de dustjackets van de Lunar Chronicles en Touching Juliette! Als je ze ge-pre-ordered hebt, brengt de postbode ze al vanzelf. Met deze dustjackets zien jouw boeken er nóg mooier uit. Wij smelten al helemaal van de illustraties. Als je de dustjackets ook graag in huis wil hebben, wees dan snel. Het gaat namelijk om een limited edition en op is op! Plus: alleen als pre-order zijn de dustjackets maar € 17,50, na verschijning gaat de prijs omhoog!

De dustjackets van de Lunar Chronicles zijn hier te vinden en bestellen. De dustjackets van Touching Juliette vind je hier. En als je slim bent bestel je ze samen, want dan betaal je namelijk geen verzendkosten 😉

Nieuw van Structuurjunkie

In oktober verschijnen er maar liefst vier nieuwe Structuurjunkie-producten: waaronder de 2021 Planner (in een van Cynthia’s lievelingskleuren. Wie weet welke dat is?), twee nieuwe datumloze planners (in het groot en in het klein) en de allereerste Structuurjunkie Businessplanner. Ook heeft Cynthia een speciaal boekje ontwikkeld voor de twijfelkonten onder ons waarmee je beter en sneller leer beslissingen te nemen. De producten komen binnenkort online te staan, hierboven alvast een sneak peek.

De Structuurjunkie Planners van Cynthia Schultz zijn een razend succes geworden, omdat we allemaal wel structuur willen aanbrengen in ons leven! Daarnaast blijkt het dat de nieuwe situatie van thuiswerken en extra afleiding toch wat meer discipline vergt, en de Structuurjunkie Planners zijn een geweldige hulp hierbij.

Met de nieuwe Business planner kun je nu ook als ondernemer je zaken op orde hebben. Deze gedateerde (jan 2021-jan 2022 -want ondernemers hebben het veel te druk om hun eigen data op te schrijven) stijlvolle planner heeft een auberginekleurige omslag met metaalgrijze folie en helpt je om onder andere je zakelijke en financiële doelen uit te werken. Je kunt ook nieuwe plannen uitwerken, en reflecteren op wat je tot nu toe gedaan hebt. De Business planner zal je helpen je doelen beter te formuleren en je onderneming nog gerichter te laten groeien.

De Structuurjunkie Planner 2021 wordt zonnebloemgeel en komt in het ‘kleine’, vertrouwde formaat. Daarnaast komt er ook nog een nieuwe lading datumloze planners, ditmaal in een hele mooie, donkere kleur. We hebben aan de wens van Cynthia voldaan om een iets meer uniseks kleur op de markt te brengen, en we hopen dat deze nieuwe planner weer te zien zal zijn op vele studeer- en werkplekken.

Tot slot komt er nóg iets nieuws: Het Structuurjunkie beslisdagboek. Deze is speciaal ontwikkeld voor alle mensen die het lastig vinden om beslissingen te maken. In dit nieuwe boekje (dat hetzelfde formaat zal hebben als de Structuurjunkie Wijnnotities) kun je je dilemma’s uitschrijven zodat je er beter over na kunt denken. Daarnaast zijn er een paar momenten waarop je kunt reflecteren op je beslissingen en gemakkelijk kunt nagaan of je vaak wel of niet de juiste beslissing neemt. Straks leer jij besluiten nemen als een pro!

 

Bekijk alle reeds leverbare én nieuwe Structuurjunkie-producten hier. Pre-orderen kan al!