fbpx

Ontvang een gratis pin tijdens de boekenweek voor jongeren!

Van 18 t/m 27 september is het weer zo ver: de Boekenweek voor Jongeren! Alleen dit jaar ontvang je bij een van vier geselecteerde titels een gratis pin. Benieuwd welke titels dat zijn? En welke boekhandels meedoen? Scroll dan snel verder!

Let op: op de flyer die we de afgelopen dagen hebben verspreid staat een verkeerde datum. De actie is geldig van 18 t/m 27 september.

De titels

Schim & schaduw (paperback)
Als Alina het leven van haar beste vriend Mal redt door en onbekende kracht, wordt ze meegenomen naar het hof van de Duisterling, die haar in zijn magische elitekorps wil. Ze zal moeten kiezen tussen het goede en het kwade, maar zij bepaalt zelf wat dat is.
Een serie gebaseerd op dit boek (en de rest van de serie) verschijnt in het najaar op Netflix!

De genadigen
Fie leeft volgens één regel: zorg voor je eigen mensen. Als lid van de laagste kaste van het land, de Kraaien, is ze verantwoordelijk voor het opalen en uit hun lijden verlossen van pestslachtoffers. Als een van hen de springlevende kroonprins blijkt te zijn, sluit ze een deal.
Deel 2 in deze duologie, De goddelozen, ligt vanaf 19 augustus in de boekhandel.

Tiny Pretty Things
Een exclusieve balletschool in New York. Drie meisjes doen er alles aan om de top te bereiken, ook als ze daarvoor moeten liegen, manipuleren of bedriegen.
Deel 2 in deze duologie, Shiny Broken Pieces, ligt vanaf september in de boekhandel. Een serie gebaseerd op de twee boeken verschijnt in het najaar op Netflix!

Toen ik de sterkste was
Needle, Noodle en Ali wonen in Bed Stuy, New York. Ze houden elkaar uit de problemen. Needles heeft Gille de la Tourette, maar dat is niet erg, want de hele buurt weet dat. Dan komt hun droom uit: ze mogen naar een van de feesten in de buurt. Maar niemand kent ze daar, en alles loopt mis.
Toen ik de sterkste is het debuut van Jason Reynolds, in het Nederlands verschenen eerder al van hem: 67 seconden en Echte Amerikaanse jongens.

Hoe krijg ik zo'n pin?

  1. Ga naar jouw favoriete boekhandel (check wel even of deze meedoet, dat kan je vinden in de lijst hieronder)
  2. Koop één van de deelnemende titels: Schim & schaduw (paperback), De genadigen, Tiny Pretty Things, Toen ik de sterkste was
  3. Vraag bij het afrekenen om de exclusieve pin
  4. Speld de pin op je kleding of tas en tadaaa, iedereen weet dat jij een #proudbookjunkie bent

De actie loopt van 18 tot en met 27 september 2020. OP=OP

De deelnemende boekhandels

Hieronder de definitieve lijst met deelnemende boekhandels

PLAATS BOEKHANDEL
Den Haag Paagman (centrum)
Rotterdam Donner
Almere Stumpel
Utrecht Broese
Maastricht Dominicanen
Amsterdam Scheltema
Hengelo Broekhuis Twente
Enschede Broekhuis Twente
Zwolle Waanders in de Broeren
Leeuwarden Van der Velde
Assen Van der Velde
Drachten Van der Velde
Groningen Van der Velde (Grote Markt)
Eindhoven van Piere
Den Bosch Adr. Heinen
Amersfoort Boekhandel Veenendaal
Haarlem De Vries – van Stockum
Noordwijk Van der Meer
Hoofddorp Stevens
Hilversum Voorhoeve
Schagen Plukker
Middelburg De drvkkery
Nijmegen Dekker van de Vegt
Gouda Verkaaik
Nijkerk Roodbeen

Vlaanderen

Helaas doen er geen Vlaamse boekhandels mee aan de actie, maar niet getreurd, want daar hebben we een oplossing op gevonden!

Woon je in België? Bestel dan tussen 18 en 27 september een van de vier titels op http://www.spreadthebooklove.nl, wij zorgen er dan voor dat je de pin er gratis bij krijgt. Let op: deze actie geldt alleen voor webshop-bestellingen vanuit België en we kunnen hier geen uitzonderingen op maken. En ook in de webshop geldt: op=op.