fbpx

DRUKS: een feest der herkenning!

Vandaag hoorden we dat DRUKS van Francien Regelink voor de tweede week op rij in de Bestseller 60 staat. Sterker nog: hij is gestegen van plek 59 naar 49! We hebben de leukste reacties van lezers voor jullie op een rijtje gezet. Conclusie: DRUKS is een feest der herkenning!

Wat zeggen lezers over DRUKS?

“Lees dit boek als je ADHD hebt of er mee te maken hebt. Begrip en Ahaaa momenten volgen.”

DADDYHOX via Instagram

 

“Met Druks heeft Francien een boek geschreven dat doet wat een boek in mijn ogen moet doen. Namelijk: troost bieden.”

– Anoniem via Bol.com

 

“Het boek van Francien was dan ook echt een grote reis van herkenning. (…) Het is mooi om te lezen hoe Francien haar leven met AD(H)D ervaart en hoe zij haar eigen team van helden heeft die haar helpen haar leven op de rit te houden. Ik denk dat dit boek, door het open en eerlijke karakter, een eye opener is voor heel veel mensen met AD(H)D of die het vermoeden hebben dat zij AD(H)D is. Hoewel ik al een aantal jaar de diagnose heb en op mijn manier mijn weg door het leven vindt, had ik tijdens het lezen nog genoeg momenten waarop ik dingen herkende en mij realiseerde dat ik precies hetzelfde ervaar of doe. Een goed voorbeeld daarvan is de marteltocht die de supermarkt heet en die Francien zo goed en duidelijk beschrijft waarom het precies een martelgang is om daar als AD(H)Der aan te moeten. Wat mij betreft moet iedereen dit boek lezen want door de openheid en humor van Francien, leer je heel veel over wat er in het brein van een AD(H)Der om gaat.”

– Marije Strobos via pluseenbeetje.nl

 

“Ik ben Francien ontzettend dankbaar en ik wil hierbij iedereen verplichten dit boek te lezen die een AD(H)D-er is, liefheeft of met eentje samenwerkt. Ik heb in elk geval al een tweede exemplaar om weg te geven besteld.”

– Anoniem via bol.com

 

“Wat een fantastisch boek! Francien schrijft zo heerlijk down to earth, maar kaart tegelijkertijd serieuze issues met een goede vleug humor aan. DRUKS geeft goede inzichten in het leven met AD(H)D en wat ik superfijn vind, is dat het je naast de struggles ook goed doet beseffen dat er prima te leven valt met de #superkrachten die bij AD(H)D komen kijken.”

– OBliss Media via Instagram

 

“Wát herkenbaar allemaal. Echt. Als ik dit boek tien sterren kon geven deed ik het ook. ⭐️

Dit boek geeft me het gevoel dat ik niet gek ben, alleen dat mijn brein iets anders werkt. Dingen anders oppakt. Dat er ook positieve kanten aan ad(h)d zitten en dat het allemaal goed komt, wat anderen daar ook van vinden.

Dit boek raad ik echt iedereen aan. Mensen met de diagnose ad(h)d, maar ook mensen zonder, die eventueel mensen met ad(h)d (beter) willen leren begrijpen. 🙌🏻

Thanks Francien voor het schrijven van dit boek. Thanks Blossom Books voor het uitgeven. 💛 Over een tijdje ga ik hem zeker nog eens lezen. 😊”

– Maud via Goodreads.com

 

“Letterlijk in één ruk uitgelezen. Zo’n aanrader. Zo herkenbaar, vanuit standpunt van partner van een ADD’er.”

Danielle via Goodreads.com

 

“Ik hou ervan als mensen zeggen wat ze denken en ook zo schrijven! Na het lezen van dit boek heb ik eindelijk een beetje een idee hoe het voelt om AD(H)D te hebben.”

Babiche via Goodreads.com