fbpx

Deze boeken verschijnen in januari 2021

Wat 2021 ons gaat brengen weten we nog niet, maar we weten wel al welke boeken we in januari kunnen verwachten! In dit artikel lees je over De erfenis en het Boek der heiligen – plus we hebben nog wat tips voor als je boekhandels, auteurs en uitgeverijen (zoals wij) wilt steunen in deze lockdown-tijd!

 

Update: door omstandigheden (je raad al welke) is Het boek der heiligen helaas verschoven naar eind februari.

De erfenis

Op 29 januari kun je spanning, mysteries en complotten verwachten, want: De erfenis van Jennifer Lynn Barnes komt uit! Dit is deel 1 van een duologie.  

De toekomst van Avery Kylie Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit… totdat Avery te horen krijgt dat ze opgenomen is in het testament van een overleden miljonair die ze niet kent, Tobias Hawthorne. Maar waarom? Terwijl Avery intrekt in het huis waar ook Tobias Hawthornes familie nog leeft, moet ze erachter komen waarom zij in het testament stond – en wie het op haar gemunt heeft.

Pre-order De erfenis nu alvast bij je favoriete boekhandel, via deze link. Of ga zelf naar de website van je favoriete (lokale) boekhandel om het boek te bestellen en de boekhandel te steunen!

Boek der heiligen

In april komt Shadow and Bone uit op Netflix, maar ook voor die tijd kun je nog een keer in de Grisha-wereld duiken! Boek der heiligen van Leigh Bardugo is een boek dat in de Grisha-wereld zelf bestaat, en vanaf januari kunnen wij hem ook lezen. 

In de Grisha-trilogie en de Kraaien-duologie gelooft iedereen in de heiligen. Mythes en legendes over deze heiligen worden overal verteld en opgeschreven. In het Boek der heiligen lees je deze mythes en leer je Ravka en haar geschiedenis nog beter kennen. Het boek bevat prachtige full-colour-illustraties.

Benieuwd? Pre-order het boek alvast via deze pagina, of via je favoriete boekhandel! Heb je de andere boeken in de Grishaverse nog niet gelezen? Check dan dit artikel, waarin we uitleggen in welke volgorde je de serie moet lezen!

 

Tips: steun je favoriete boekhandels en auteurs

De boekhandels zijn nu misschien dicht, maar je kunt ze alsnog supporten. Heel veel boekhandels bezorgen gratis thuis, soms zelfs nog dezelfde dag! Op onze Instagram vind je in de highlight ‘boekhandels’ allemaal info over hoe en waar je toch boekhandels kunt steunen. Dat zullen ze heel erg op prijs stellen!

Je kunt ook alvast nog niet verschenen titels pre-orderen bij je lokale boekhandel! Meestal hoef je dan pas te betalen als je het boek ophaalt. Bekijk hier wat er de komende maanden bij ons verschijnt. Zit er iets bij waar je al naar uitkijkt?

Wil je ons en onze auteurs steunen zonder geld uit te geven? Laat dan recensies van onze boeken achter bij je favoriete online boekhandel! Dat kan ook als je het boek ergens anders hebt gekocht.

 

Tip: Structuurjunkie-planners!

Werk of studeer je (weer) vanuit huis? Misschien kan een Structuurjunkie planner je helpen! Zo zijn er datumloze planners, planners mét datum, businessplanners, dagboeken en nog veel meer! Lees dit artikel om te zien welke producten er leverbaar zijn. 

De Structuurjunkie-producten bestel je makkelijk bij je favoriete (online) winkel. Daarna kun je aan de slag!