fbpx

Deze titels verschijnen in juni 2020

Juni, de maand van de laatste loodjes tot de zomervakantie en de maand van veel zonuren. Een goed moment om jezelf in de tuin te installeren en er een lekker boek bij te pakken. We hebben voor juni weer verschillende titels in petto, lees maar snel verder!

Perzikkleurige Structuurjunkie planner

En dan om de plandrang volledig los te kunnen laten één (nou, eigenlijk twee) nieuwe planner(s).

De Lichtblauwe en gebrand oranje planners vlogen als warme broodjes over de toonbank: tijd voor een gloednieuw kleurtje! De succesformule van Cynthia Schultz bestaat niet zonder planner. Deze perzik versie heeft geen challenges, aparte vooruitblik-pagina’s en ruimte voor reflectie, maar wel extra ruimte voor notities achterin. Met wat kleine aanpassingen in het design, voor nog meer overzicht, een absolute planning essential! De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en het nieuwe A4-formaat.

 

Liever een planner met datum? De bijna neon koraalrode versie (zowel in ‘gewoon’ als A4-formaat) verschijnt deze week al. Deze planner loopt van augustus 2020 tot augustus 2021.

Weersta me (herdruk)

Weersta Me verscheen vorig jaar al, maar krijgt deze maand een herdruk. De paperback gaat €15 kosten en is op dit moment al te pre-orderen!
Weersta me is het vijfde deel in de Touching Juliette-serie, waarin steeds meer van de personages wordt onthuld. Zo komen we achter de gruwelijke waarheid van Juliettes verleden en lijkt zelfs Warner een zachte kant te hebben. Tahereh Mafi did it again: een pageturner, met een stuk meer Kenji en één of twee plottwists. En niet bepaald onbelangrijk, lukt het Juliette om te ontsnappen? 😮

TBS

Schrijfster Natasza Tardio (bekend van Moordvrienden en Afgesloten) is terug met haar nieuwe thriller TBS die je het liefst in een ruk wilt uitlezen.

Maya weet heel welk werk haar moeder doet. Maar wanneer ze opeens veel meer overuren maakt, begint ze te twijfelen of het werk in een tbs-kliniek een geheime agenda voor haar moeder is. Tot er in het nieuws een item voorbij komt, waarin wordt gesproken over grensoverschrijdend gedrag bij het personeel van tbs-klinieken, en haar moeder hierbij als voorbeeld wordt gebruikt. Haar moeder heeft een affaire met een tbs’er. Alsof dit nog niet erg genoeg is, komt Nico de tbs’er vrij én bij hen in huis wonen. Maya ziet dit helemaal niet zitten (want: hij is een gestoorde gek) en besluit er een stokje voor te steken.

En dan wat minder leuk nieuws..

Helaas zijn er een aantal boeken die op de planning stonden verschoven. Niet omdat ze op een lager pitje zijn komen te staan, maar omdat er simpelweg wat meer tijd voor nodig was dan we in eerste instantie hadden verwacht.

Over de Grisha-paperbacks
We hadden gehoopt ze deze maand al te droppen, maar dat lijkt voor nu niet te gaan lukken. #fingerscrossed dat hier snel verandering in komt. Wél leuk: de omslagen zijn bijna definitief! De omslagen zijn gemaakt door Sophie Pluim (ja, die van de wereldklassiekers!). Leigh Bardugo is nauw bij het proces betrokken maar is de afgelopen maand slecht bereikbaar geweest omdat ze op de set van Shadow & Bone aanwezig was. Zodra we een ‘go’ van haar ontvangen gaan de boeken naar de drukker.

Druk met DRUKS

Ook aan het boek DRUKS van Franciën Regelink word op dit moment de laatste hand gelegd. Qua planning was het gewoon net wat te krap om in juno te verschijnen, maar geen zorgen: je kunt het boek al wel pre-orderen.