fbpx

Deze titels verschijnen in mei 2020

Een megacliché, maar: wat vliegt de tijd! Vandaag sloegen we de (digitale) kalender om naar mei. Een nieuwe maand, waarvoor een aantal exciting dingen gepland staan: zo verschijnt er een herdruk, hebben we een vervroegd YA-debuut en verschijnt een nieuwe Structuurjunkie planner (in zowel het gewone als het nieuwe A4-formaat!)

Bijna echt

Eigenlijk zou ‘ie pas in juni verschijnen, maar het verliep allemaal supersmooth en dan kúnnen we natuurlijk niet wachten met de release. Yay, je kunt het boek ook al pre-orderen!

Lisa van Campenhout debuteert met Bijna echt, over de achttienjarige Brenda die de creditcard van haar studiegenoot steelt, incheckt in een duur hotel en zich voordoet als een rijke erfgename. Het verhaal is losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat in 2018 volop in het nieuws te zien was. Al snel verliest Brenda zichzelf helemaal in haar verzonnen wereld. Haar web van leugens wordt steeds verstikkender en er lijkt geen weg meer terug. Want wie ben jij als je hele leven een leugen is?

Weersta me (herdruk)

Weersta Me verscheen vorig jaar al, maar krijgt deze maand een herdruk. De paperback gaat €15 kosten en is op dit moment te pre-orderen!

Weersta me is het vijfde deel in de Touching Juliette-serie, waarin steeds meer van de personages wordt onthuld. Zo komen we achter de gruwelijke waarheid van Juliettes verleden en lijkt zelfs Warner een zachte kant te hebben. Tahereh Mafi did it again: een pageturner, met een stuk meer Kenji en één of twee plottwists. En niet bepaald onbelangrijk, lukt het Juliette om te ontsnappen? 😮

Structuurjunkie planner 2020/2021 (twee formaten!)

En dan om de plandrang volledig los te kunnen laten één (nou, eigenlijk twee) nieuwe planner(s).

Wegens succes opnieuw in de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz: een academische planner, maar dan natuurlijk in een gloednieuw kleurtje. Deze prachtig uitgevoerde planner loopt van augustus 2020 tot september 2021. Deze versie heeft geen challenges, aparte vooruitblik-pagina’s en ruimte voor reflectie, maar wel extra ruimte voor notities achterin. De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en he nieuwe A4-formaat.

Tijdelijk acht boeken voor maar 10 euro per stuk!

En alsof dat nog niet genoeg is hebben we dit jaar voor de derde keer op rij een 10 euro-actie! We hebben acht diverse titels uitgekozen die alleen tussen 1 mei en 21 juli 2020 maar 10 euro per stuk zijn. Dit zijn de titels:

Houd onze website volgende week goed in de gaten voor meer info over de actie en de deelnemende boeken. De actie is geldig in alle (online) boekhandels, maar we moedigen je aan je lokale boekhandel te steunen.