fbpx

Deze titels verschijnen in juli 2020

Zomer: De tijd van zon, warmte en met een beetje geluk ook strand en zee. De zon draait overuren, hét ideale moment om met een goed boek de buitenlucht in te gaan. Ben je nog opzoek naar leesvoer? We’ve got you covered! Deze titels verschijnen de aankomende maand.

Verschijnt 23 juli, nu al te pre-orderen

DRUKS

De titel die wat vertraging opliep, maar waar iedereen met smart op zat te wachten: DRUKS. is eindelijk daar! Vorige maand waren we nog druk met DRUKS. En je gelooft het vast niet, maar het is echt waar.. Aankomende maand verschijnt DRUKS. Mijn (on)rustige leven met ADHD van Francien Regelink. En wel op 23 juli. Zet het in je agenda!

ADHD staat ook wel bekend als ‘Alle Dagen Heel Druk’. En druk zijn is zeker een onderdeel van de Attention Deficit Hyperactivity Disorder, maar dat is wel een héél eenzijdig beeld. In DRUKS stelt Francien Regelink dat beeld voor je bij: Want wat is ADHD eigenlijk? Wat zijn de voordelen, nadelen en de vooroordelen? Helpen pilletjes, of juist helemaal niet? Hoe zorg je dat je om kunt gaan met alle prikkels van het dagelijks leven? 🤯 Aan de hand van persoonlijke verhalen en de DSM-5 geeft Francien antwoord op al deze vragen, en meer.

Verschijnt 30 juli, maar is op dit moment al te pre-orderen

TBS

Schrijfster Natasza Tardio (bekend van Moordvrienden en Afgesloten) is terug met haar nieuwe thriller TBS die je het liefst in een ruk wilt uitlezen.

Maya weet wat voor werk haar moeder doet. Maar wanneer ze opeens veel meer overuren maakt, begint ze te twijfelen of het werk in een tbs-kliniek een geheime agenda voor haar moeder is. Tot er in het nieuws een item voorbij komt, waarin wordt gesproken over grensoverschrijdend gedrag bij het personeel van tbs-klinieken, en haar moeder hierbij als voorbeeld wordt gebruikt. Haar moeder heeft een affaire met een tbs’er. Alsof dit nog niet erg genoeg is, komt Nico de tbs’er vrij én bij hen in huis wonen. Maya ziet dit helemaal niet zitten (want: hij is een gestoorde gek) en besluit er een stokje voor te steken.

Verschijnt 30 juli, je kunt 'm al wel pre-orderen

De goddelozen

De goddelozen is het spannende vervolg op De genadigen! De genadigenduologie heeft van alle elementen wat: machtspelletjes, intriges, magie, bloedstollende achtervolgingen, gevatte dialogen en een hoofdpersoon die je het liefst in het echt zou willen ontmoeten (met gevaar voor eigen leven).

De goddelozen gaat verder waar De genadigen ophield. Fie is na haar queeste om de kroonprins te beschermen de nieuwe baas van haar Kraaien geworden. Ze hoopt dat prins Jasimir ook zijn deel van de belofte nakomt, maar inmiddels weet ze ook wel dat mensen met koninklijk bloed niet te vertrouwen zijn. Als zwarte rook de dood van koning Surimir aankondigt, bestijgt de meedogenloze koningin Rhusana de troon en is niets meer zeker.

Vanaf 28 juli verkrijgbaar in hardcover, paperback volgt in 2021

Verbeeld me

Na vijf boeken en vier novelles is Verbeeld me dan toch echt het laatste deel van de serie die bijna zeven jaar geleden begon. Zet het in je agenda, Verbeeld me is vanaf 28 juli verkrijgbaar. Kun je niet wachten? Pre-orderen kan al bij jouw lokale (online) boekhandel.

Het explosieve einde in de Touching Juliette-serie is hier! Nu Ella weet wie Juliette is en waarvoor ze gecreëerd is, is alles alleen maar ingewikkelder geworden. Terwijl ze worstelt met haar verleden en haar toekomst onzekerder is dan ooit, vervagen de lijnen tussen goed en kwaad. Terugkijken naar het verleden is moeilijk en de toekomst alles behalve zeker. En blijken er ook nog oude vijanden op de loer te liggen. Het lot kan nog alle kanten op! Uiteindelijk vallen meer en meer puzzelstukjes op zijn plaats. Is dit het einde waarop we allemaal gehoopt hebben?

... en een nieuwe boekhandel special

Weet je nog toen Ik geef je de zon tijdelijk €9,99 was? Deze zomer een nieuwe boekhandel special! Welke? Dat blijft nog even een leuke verrassing!