fbpx

BBBookstagram 2022 is terug!

Ken je de BBBookstagram al?

Net zoals afgelopen jaren staat komende augustus in het teken van onze befaamde #BBBookstagram! De hele maand plaats je foto’s of video’s in bepaalde thema’s en maak je kans op héle leuke prijzen.

Hieronder staat alvast alle informatie, zodat je je goed kan voorbereiden en in augustus helemaal ready bent!

Alle praktische informatie onder elkaar

De #BBBookstagram duurt de gehele maand augustus. Afgelopen jaren had elke dag een thema, maar nu gaan we het nét iets anders doen. Naar aanleiding van jullie tips (dankjulliewel voor alle fijne feedback!) hebben we dit jaar iets minder thema’s, zodat het nog makkelijker is om mee te doen en alle foto’s bij te houden.

Elke week heeft vier thema’s en 1 challenge. De challenge kost iets meer tijd, dus die is speciaal voor het weekend! De vier thema’s kun je ergens tussen maandag en vrijdag plaatsen. Mocht het je doordeweeks niet lukken, mag je de foto’s of video’s ook in het weekend posten. De thema’s zijn richtlijnen dus voel je vooral vrij om hier lekker creatief mee om te gaan en een unieke foto of video te maken.

Je kan meedoen door foto’s te plaatsen op Instagram, maar je mag ook afwisselen met Reels of video’s. Leuk toch? Je hoeft geen bookstagram te hebben om mee te mogen doen. Als je Instagram hebt en zin hebt om een creatief maandje met boeken bezig te zijn, ben je er helemaal klaar voor! Heb je geen Instagram, maar wel andere sociale media én wil je graag meedoen? Mail ons dan even op marketing@blossombooks.nl.

Vergeet ons vooral niet te taggen (@blossombooks) en gebruik de hashtag #BBBookstagram. Misschien win jij wel een van de BBBookstagram prijzen!

Winnen, winnen, winnen

We hebben allerlei prijzen te verdelen onder de deelnemers!

  • Onder alle actieve deelnemers verloten we een spreadthebooklove-cadeaubon ter waarde van 30 euro én een meet-en-greet met een buitenlandse YA-auteur. Dit najaar komen er namelijk drie (!) YA – auteurs naar Nederland. Wie dat zijn, mogen we nog niet zeggen. Zodra de namen bekend zijn, zullen we jullie dat hier ook laten weten. De winnaar mag zelf kiezen welke van deze drie auteurs die wil ontmoeten!
  • De maker van de mooiste foto/video én de maker van de meest creatieve foto/video krijgen een boek naar keuze opgestuurd met wat exclusieve boekenleggers.

Is alles duidelijk? Yes, voorbereiden dan maar! En vergeet niet regelmatig te zoeken op #BBBookstagram, zodat je de posts van andere boekenliefhebbers ook kunt zien.

We zien jullie in augustus!