fbpx

De BBBookstagram challenge is terug

YES: De BBBookstagram-challenge is BBBack! Ook dit jaar staat de maand augustus in het teken van de enige echte Blossom Books Bookstagram-Challenge. Doe je ook (weer) mee? Zoals ieder jaar wordt het weer een feestje én maak je kans op prijzen!

Dit is alweer het vijfde jaar dat wij deze challenge online hosten en net als de voorgaande jaren krijg je van ons 31 onderwerpen waarmee je iedere dag een foto op je Instagram kan plaatsen.

huh, watte?

Waarschijnlijk ben je wel bekend met het fenomeen bookstagram. Maar voor het geval je onder een steen gelegen hebt (no judgement) volgt er een korte uitleg. Het is eigenlijk heel simpel, het zit hem namelijk in de naam: bookInstagram = de bookcommunity op Instragram. Aesthetically pleasing, met een hoog knuffelgehalte of een mooie flat-lay: van Bookstagramfoto’s krijg je zin om te lezen. En het is ook nog eens de manier om andere booklovers te herkennen en te leren kennen.

Maar hoe werkt het?

Je ziet hieronder (en op onze Instagram) een lijst met thema’s. Dit zijn richtlijnen, en we geven jou de vrijheid om iedere dag een unieke foto te maken. Plaats vanaf 1 augustus elke dag een foto die goed past bij het thema van de dag. Je mag elk thema helemaal zelf interpreteren, fouten maken kan niet! Heb je een dagje gemist? Geen probleem, dan plaats je de volgende dag gewoon twee foto’s. Vergeet niet om de hashtag #BBBookstagram te gebruiken, en tag ons (@blossombooks) in je foto. Wie weet win jij wel een van de geweldige prijzen…

winnen!

Net als ieder jaar verloten we natuurlijk weer prijzen onder alle deelnemers.

  • Onder alle actieve deelnemers verloten we een spreadthebooklove-cadeaubon ter waarde van 50 euro.
  • De maker van de mooiste foto én de maker van de meest creatieve foto krijgen een boek naar keuze opgestuurd

PS. Je hoeft geen Bookstagram te hebben, als je Instagram hebt, een boekenkast, en een telefoon met camera (én natuurlijk zin hebt om een maandje iedere dag een foto te plaatsen), ben je klaar om mee te doen!