fbpx

deze boeken verschijnen in juli!

Juli ziet ernaar uit om een fantastische maand te worden! Niet alleen qua het zomerse weer, maar ook door alle toffe boeken die zullen verschijnen! Nieuwsgierig? Lees vooral verder!

Portret van de zomer

De vijfentwintigjarige fotograaf Rafael ontmoet studente Noa op een huisfeestje. Hij is meteen door haar gebiologeerd; ze is vrij, mysterieus en ongrijpbaar, kortom alles wat Rafael wil. Ze wordt zijn muze en Rafael wordt door Noa meegenomen in de voor hem nieuwe wereld van de polyamorie.

Door de spiegel die Noa hem voorhoudt en de confrontaties die ze aangaan, leert Rafael zichzelf steeds beter kennen. Als Noa besluit een lange reis te maken moet Rafael bij zichzelf te rade gaan wat Noa en de liefde voor hem betekenen.

Portret van de zomer van Jelle Havermans is het ultieme boek om deze zomer bij weg te dromen.

Verschijningsdatum: 13-07-2022
Bestel Portret van de zomer hier.

Geloof me

De Touching Juliette-serie is the gift that keeps on giving. Wie dacht dat Verbeeld me het laatste deel binnen de serie was, had het mis!

Tahereh Mafi keert in Geloof me, de laatste (zou het nu dan echt zo zijn?) adembenemende slotnovelle terug naar het verhaal over Juliette en Warner. De strijd tegen Het Herstel is gestreden en samen werken ze hard aan de wederopbouw van een evenwichtige en harmonieuze wereld. In de tussentijd hebben Juliette en Warner zich verloofd en lijkt een gelukkige toekomst samen binnen handbereik. Zal Juliette in dit boek dan eindelijk haar happy end krijgen?

De andere boeken nog niet (allemaal) gelezen of mis je de fysieke boeken in je boekenkast? De gehele serie (met uitzondering van Geloof me) doet tot 31 juli nog mee aan de Blossom Books Seriemaanden waarbij je fikse kortingen krijgt op al je favoriete series!

Verschijningsdatum 13-07-2022
Bestel Geloof me hier. De hardcover en paperback verschijnt tegelijkertijd!

De queeste van Adrian Montague

Ben je klaar voor het episch slot van deze geweldige queer-trilogie? Na de eerdere verhalen over Henry en Felicity is nu Adrian Montague aan de beurt.

Met dit deel neemt Mackenzi Lee de lezer mee op De queeste van Adrian Montague. Zijn leven ziet er rooskleurig uit: hij is een politiek schrijver, verloofd met een activiste en de enige erfgenaam van zijn vaders grote landgoed. Maar Adrian heeft een geheim dat alles zou kunnen verwoesten. Natuurlijk keren oude bekenden terug, maar Adrian moet Monty en Felicity eerst zien te vinden op de wilde zeeën rond Portugal, Amsterdam en het noordpoolgebied.

Psst… ook de Montague-kronieken doen mee aan de Seriemaanden en zijn nu tijdelijk afgeprijsd!

Verschijningsdatum 29-07-2022
Bestel De queeste van Adrian Montague hier.

De taal der doornen (paperback)

Geïnspireerd door mythes, sprookjes en legenden uit de Grisha-verse schreef Leigh Bardugo dit sfeervolle boek met zes korte verhalen uit de verschillende Grisha-gebieden.

Duik in een wereld van spookstadjes, donkere, hongerige wouden en pratende dieren, een wereld waar bij maanlicht duistere overeenkomsten worden gesloten. Lees over de zeemeermin die dodelijke stormen oproept en over een rivier die bereid is een door liefde verblinde jongen te helpen, maar alleen tegen een vreselijke prijs.

Deze maand komt De taal der doornen uit in een prachtig vormgegeven paperbackeditie.

Verschijningsdatum 8-07-2022
Bestel De taal der doornen hier.

Herdrukken