fbpx

de seriemaanden zijn begonnen!

Dit jaar presenteren we met trots voor het eerst: De Blossom Books seriemaanden!

De naam verklapt het al; deze maanden staan in het teken van al je favoriete series! Met tot wel €5,- korting (!) per boek is dit het moment om jezelf met één of zelfs meerdere boeken te verwennen!

Altijd al aan een bepaalde serie willen beginnen, maar houdt je huidige banksaldo je tegen? Vanaf 1 mei tot 31 juli 2022 zijn de volgende series in de aanbieding en is dit de kans om toe te slaan.

De Montague-kronieken

Zin in een spannende historische verhalenreeks vol actie en (queer) romantiek? Dan zijn de boeken over de Montagues van Mackenzi Lee echt iets voor jou!

Volg het liefdesverhaal van Henry en Percy die samen met Henry’s zus Felicity op rondreis door Europa zijn in De grand tour van Henry Montague. Benieuwd naar de avonturen van badass Felicity? In De expeditie van Felicity Montague jaagt ze haar grootste droom achterna: dokter worden. In de bekrompen achttiende eeuw waarin mannen werden gezien als de beschermers van de wetenschap gaat dit zeker niet zonder slag of stoot.

Psst… er is ook nog een novelle over Henry en Percy die verdergaat waar we ze in de grandtour hebben achtergelaten en is als e-book hier te verkrijgen. Daarnaast brengen we in juli het derde en laatste deel uit de Montague-kronieken uit. In De queeste van Adrian Montague gaat ook Adrian, de jongste Montague telg, op reis. Deze twee boeken vallen helaas wel buiten de Seriemaanden van 2022, maar wie weet doen ze de volgende editie mee…

De Touching Juliette serie

Wat auteur Tahereh Mafi oorspronkelijk als trilogie voor ogen had, is uitgegroeid tot een serie die een behoorlijke ruimte op je boekenplank in beslag neemt. Niet dat we klagen, want wat zijn de omslagen prachtig en van de driehoeksverhouding tussen Juliette, Aaron en Adam kunnen we simpelweg geen genoeg krijgen!

Mis jij nog een deel van dit dystopische verhaal over Juliette met haar dodelijke aanraking? Deze delen doen mee met de actie:

The Lunar Chronicles

The Lunar Chronicles heeft het allemaal: spanning, actie, romantiek, iets uit het verleden (maar ook uit het heden!). Dit kan zomaar je nieuwe favoriete serie zijn! In deze futuristische bewerkingen geeft Marissa Meyer haar eigentijdse twist aan de klassieke sprookjes. De boeken die meedoen aan de actie:

De Vervloekt-trilogie

Al een tijd benieuwd geweest naar de Vervloekt-trilogie van Brigid Kemmerer? Dit is het moment om je te laten overhalen aan de serie te beginnen. Rhen, een prins, is vervloekt en beleeft de herfst van zijn achttiende levensjaar telkens opnieuw. Pas als een meisje verliefd op hem wordt, breekt de vloek. Dit klinkt eenvoudiger gezegd dan gedaan, zeker als blijkt dat Rhen aan het eind van de herfst verandert in een bloeddorstig monster. Na 327 herfsten is hij alle hoop verloren. Totdat de Amerikaanse Harper zijn wereld in wordt gezogen. Je leest het allemaal in Een vloek zo eenzaam, Een hart zo vurig en Een eed zo duivels.

Deze actie loopt van 1 mei tot 31 juli 2022 en is geldig in alle (online) boekhandels.