fbpx

deze boeken verschijnen in augustus!

Het is een cliché, maar… wat gaat dit jaar ontzettend snel! Het is alweer bijna augustus – de achtste maand van 2022 is in zicht. Dat kan maar één ding betekenen: een overzicht van alle boeken die verschijnen komende maand. Nieuwsgierig? Lees vooral verder!

Nieuwe Structuurjunkie planners

Langzaam maar zeker bewegen we ons richting het najaar. Dat betekent dat onze 2022 planners steeds voller raken en het tijd wordt na te denken over een nieuwe planner voor 2023… gelukkig is Structuurjunkie happy to help!

Vanaf 10 augustus kun je de nieuwste business planner en gedateerde planners voor 2023 shoppen. Net als de eerder verschenen academische en ongedateerde planners hebben deze planners een prachtige houtlook. De gedateerde 2023 planner is net als altijd beschikbaar in A4 en klein formaat.

Verschijningsdatum: 10-08-2022
Bestel de nieuwe planners hier.

Nieuwe Structuurjunkie notitieboekjes

Ook de notitieboekjes van Structuurjunkie hebben dit jaar een prachtige houtlook. Zo past jouw nieuwe notitieboek naadloos bij je planner voor het nieuwe jaar! Net als altijd bevatten de notitieboeken mooi dik gelinieerd papier waarop inkt niet doordrukt én hij blijft mooi open liggen op tafel. Kortom: ideaal om dagelijks te gebruiken en al jouw hersenspinsels in te verwerken.

Kies jij voor de oudroze of okergele variant?

Verschijningsdatum: 10-08-2022
Bestel de nieuwe notitieboeken hier.

Structuurjunkie Scheurkalender

YES, hij is er weer, de Structuurjunkie Scheurkalender! Elke dag een StructuurBOOST? Vol met praktische tips en tricks, reminders voor belangrijke dagen (zoals feestdagen waar je iets wil regelen of doen), inspirerende quotes en slimme hacks om jouw leven nog gestructureerder te maken.

Verschijningsdatum: 10-08-2022
Bestel de scheurkalender hier.

Hoe ik van mijn rijangst afkwam

Op 1 januari 2021 hadden er in Nederland en België ruim 18 miljoen mensen een rijbewijs en volgens de laatste onderzoeken heeft tot 10 procent daarvan last van rijangst. Zodanig dat ze amper zelf achter het stuur zitten.

Auteur, actrice en podcastmaker Titia Hoogendoorn had hier tot voor kort ook last van, totdat ze besloot haar rijangst grondig aan te pakken. Haar stok achter de deur werden vriendinnen, haar vader, haar volgers op Instagram en haar einddoel: zelf met de auto naar de Ikea kunnen. Voor het oog van duizenden Instagram-volgers kwam ze van haar rijangst af en schreef hier een boek over.

Verschijningsdatum 19-08-2022
Bestel Hoe ik van mijn rijangst afkwam hier.

Eetgestoord

In Eetgestoord, het zesde deel uit de Hoofdzaken-serie, vertelt Charlotte Simons zonder schroom over haar eigen eetstoornis maar bespreekt daarnaast ook de andere vormen die deze ziekte kent. Ze legt in heldere woorden uit wanneer een eetprobleem een stoornis wordt en probeert te verklaren hoe het ontstaat.

Simons geeft de lezer een kijkje in het brein van iemand met een eetstoornis, geeft haar (kritische) mening over de huidige hulpverlening, bespreekt de meest wijdverspreide misverstanden en beschrijft de lange weg naar herstel.

Verschijningsdatum 23-08-2022
Bestel Eetgestoord hier.